Buller skrev:Puhas, vi fik leveret kød i går fra Krogagergaard, 5 kg hakkekød så indtil videre i dag har jeg lavet 10L kødsovs der skal omsættes til 4 lasagner og portionsanretninger af kødsovs og en masse små pakker oksekød. Vi fik også 5 kg flæsk der skal laves frikadeller og andre slags kødboller af, og pakkes som færdige krebinetter der bare skal paneres og så steges. Vi har også pakket 7 x 2 pers. portioner gryderet, 4 x 2 pers. portioner pulled beef, tror også jeg vil lave lidt wok-retter. Så vi har lidt i fryserens hamster-lager til dagene efter baby er kommet. Tænker det kan være rart nok bare at skulle tage ud og varme op, og så evt. koge noget pasta/ris/kartofler til. Hvad med jer andre? Er i også gået i hamster mode?
Jeg lavede også en masse mad til fryseren for nogle uger siden: Kødsovs, chili con carne, butter chicken og boller. Ville også have lavet frikadeller men så skulle jeg ned i byen og købe kød hos slagteren, og det fik jeg aldrig gjort og nu kan jeg bare ikke mere. Er så trææææt og øm. Men måske et barselsprojekt - livet fortsætter vel trods alt?