Side 1 af 1

Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 07:08
af FormerlyKnownAs
Vi skal holde en lille farvelfest for nogle af dem vores søn leget mest med i børnehaven. Jeg har aldrig rigtig holdt børnefest før, så aner ikke så meget om det :lol:

Det bliver en søndag i sommerferien og min tanke var fra 10-14, er det ikke et rimeligt tidspunkt og span? Så kan de lege, spise frokost og lave nogle aktiviteter.

Vores søn bestemmer hvordan og hvorledes med mad og så skal vi finde på nogle gode aktiviteter. Umiddelbart kan jeg ikke tænkere længere end til en skattejagt. Vi har en fin størrelse have og bor 2. række fra stranden. De er 5-6 år børnene

Re: Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 07:26
af hotlips
Jeg har stillet saft og snacks frem til de kom og så har de fået lasagne til frokost, og før de kom havde Benjamin hevet alt det legetøj ud der kunne tåle det, og så havde jeg gemt guldsten og plastik diamanter i sandkassen og så havde de rigeligt at lave, det første år havde jeg også lagt planer men det blev bare noget stresseri for ungerne ville virkelig gerne se sig om og have tid til at undersøge sagerne.

Det ene år var vi ved at få lavet terrasse og det endte med at alle ungerne sad i hullet og gravede på livet løs, det havde jeg egentlig ikke tænkt var meningen, men de syntes det var kanon at få lov til at grave i rigtig jord så langt ned de ville..

Vi havde hele stuen hvert år i de tre år han gik i børnehave, det var rigtig hyggeligt men man er godt brugt bagefter.

Re: Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 07:32
af Studsgaard
Min erfaring er at man ikke behøver en masse aktiviteter. De elsker at lege med de ting der er sat frem. Evt lave små områder med det forskellige legetøj inden de kommer.

Hvis du har en skattejagt planlagt tror jeg ikke du behøver mere. Og evt kan i jo gå en tur til vandet og samle sten m.m.

Re: Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 07:41
af FormerlyKnownAs
Havde heller ikke forestillet mig mere end en enkelt ting. Tiden skal nok gå.

Men lyder tid og interval som man gør?? Alle fester i Børnehave regi har altid været når de var i børnehave så det her er lidt noget andet jo.

Re: Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 08:03
af Studsgaard
Jeg syntes tiden er helt passende.

Re: Fest for børnehave, hvordan gør man?

: 18. maj 2018, 08:07
af Olaf
Vi har kørt med tre timer (gerne 11-14) hvilket har været passende men det har så været i efterår/vinter hvor man ikke havde de samme udemuligheder.