Side 1 af 1

Min kat halter

: 24. jul 2016, 16:07
af Moxy-lady
For et par timer siden hoppede min kat ned fra vindueskarmen som hun har gjort Tusind gange før, men nu er hun altså begyndt at halte. Hun vil ikke støtte på venstre forben. Jeg har prøvet at berøre benet og poten og der er ikke noget der får hende til at reagere specielt meget. Nogle gange støtter hun lidt på den men jeg kan se at hun lægger det meste vægt på højre forben.

Efter at have læst lidt på nettet er jeg blevet i tvivl. Skal jeg have hende til dyrlægen 1. Thing tomorrow morning, eller skal jeg se tiden an? Det er klart at jeg har det virkelig skidt med at hun har smerter, men jeg kan ikke se en ændring i hendes adfærd overhovedet. Endnu i hvert fald. Hun spiser, snakker og sover som hun plejer. Har ikke observeret om.hun har været på bakken efter, men det holder jeg øje med fra nu af. Hun virker ikke til at have feber heller.

Re: Min kat halter

: 24. jul 2016, 16:15
af Tobywan
Hvis ikke den reagerer på berøring og ellers virker til at være i godt humør, så vil jeg se tiden an til i morgen og vurdere ud fra det.

Om det skal være "first thing", synes jeg kommer an på hvordan katten har det i morgen tidlig.

Re: Min kat halter

: 24. jul 2016, 16:40
af Moxy-lady
Tak for svar. Jeg prøver at pakke mine hønemor tendenser sammen så :D

Re: Min kat halter

: 25. jul 2016, 16:45
af Tobywan
Moxy-lady skrev:Tak for svar. Jeg prøver at pakke mine hønemor tendenser sammen så :D


Hvordan går det med din kat?

Re: Min kat halter

: 26. jul 2016, 14:12
af Moxy-lady
Hun halter lidt når hun "starter op" men efter noget tid går det meste af det væk. Hun kradser kløer på kradsebrættet som normalt og støtter også meget mere på det nu. Men hun halter stadig, selvom hun ikke virker til at have smerter. Hun hopper feks ned fra sofaen og sengen uden at virke præget af det. Jeg holder stadig øje med hende og hvis hun får det værre så ringer jeg til dyrlægen med det samme. Også inden weekenden hvis hun stadig humper der.