Hakker ved streaming - mere ram?

Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 2036
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 148
Likede indlæg: 2476

Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf zembra1986 » 4. maj 2018, 08:52

Min bærbare er under 1 år gammel, men er begyndt at hakke noget i det, når jeg streamer film/serier på diverse streamingtjenester. Jeg har et program der hedder AVG PC tuneup som jeg har betalt for og det er rigtig godt og hjælper også lidt, men ikke nok :(

Kan det afhjælpes med at lægge mere ram i den? eller kan andet gøres? Det er en Lenovo Ideapad 320-15AST og mener den har 4 gb ram og en AMD A6 proccesor.
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 13443
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2707
Likede indlæg: 16976

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Wizzze » 4. maj 2018, 08:58

Det lyder mere som din forbindelse, hvordan kommer du på nettet?
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 2036
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 148
Likede indlæg: 2476

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf zembra1986 » 4. maj 2018, 11:28

Wizzze skrev:Det lyder mere som din forbindelse, hvordan kommer du på nettet?


Trådløst bredbånd, har 100/5 Mbit hos yousee, så der burde vel ikke være nogle problemer der :gruble:
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 4890
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 602
Likede indlæg: 6089

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Pandesteg » 4. maj 2018, 11:30

zembra1986 skrev:
Wizzze skrev:Det lyder mere som din forbindelse, hvordan kommer du på nettet?


Trådløst bredbånd, har 100/5 Mbit hos yousee, så der burde vel ikke være nogle problemer der :gruble:


Har du kørt en test på forbindelsen? Trådløst bredbånd er mere ustabilt end når du kører med kabel. Vi har selv bøvlet lidt med vores trådløse forbindelse og Netflix i ny og næ.
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Tobywan
Indlæg: 562
Tilmeldt: 1. sep 2015, 18:12
Kort karma: 47
Likede indlæg: 993

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Tobywan » 4. maj 2018, 11:31

zembra1986 skrev:
Wizzze skrev:Det lyder mere som din forbindelse, hvordan kommer du på nettet?


Trådløst bredbånd, har 100/5 Mbit hos yousee, så der burde vel ikke være nogle problemer der :gruble:


Prøv med kabel og se om det gør en forskel. Der er en god chance for at du ikke får 100/5 på dit wifi - eller den stabilitet der er nødvendig for streaming.
0
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 2036
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 148
Likede indlæg: 2476

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf zembra1986 » 4. maj 2018, 16:19

Kørte en hastighedstest og den kom kun op på 38 mbit :8: :sur:

Hvad fanden er det for noget juks?! Ved godt trådløs kan være mere ustabil, men da ikke SÅ meget! Synes da det er træls hvis jeg skal bruge kabel for at kunne streame ordentligt.

Gad vide om det er Yousee der ikke kan levere en ordentlig forbindelse eller om det er en general ting hos alle udbydere af bredbånd :gruble:
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 10162
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 511
Likede indlæg: 11077

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Flora » 4. maj 2018, 16:26

Kan det være din router, der ikke kan håndtere dit bredbånds hastighed? Jeg oplevede på et tidspunkt, at mit net var langsommere, end det burde være, og der fandt min bror ud af, at det skyldtes min router. Jeg fik en ny og nettet blev hurtigere.

Jeg ved ikke hvad du skal se efter, for at undersøge det, men det kan være, nogle af de mere IT-kyndige herinde gør, hvis du tænker det kunne være en mulig forklaring :)
1
Brugeravatar
Raenil
Indlæg: 426
Tilmeldt: 27. nov 2016, 10:50
Kort karma: 26
Geografisk sted: Silkeborg
Likede indlæg: 1110

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Raenil » 4. maj 2018, 17:09

Trådløse forbindelser er det muliges kunst. Din router kan være dårlig, det kan være at du har tre naboer der bruger samme kanal som dig, eller det kan være at din mikroovn ikke er ordentlig skærmet.

Hvis du har prøvet med en netværksledning, og det fungerer fint, så er det nok dit wifi. Køb en ny router i Bilka og se om det er bedre. Den behøver ikke at være ret dyr, den skal bare være nyere.
1
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 2036
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 148
Likede indlæg: 2476

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf zembra1986 » 6. maj 2018, 09:33

Tror jeg henvender mig til Yousee og hør hvad jeg evt. kan gøre....om jeg skal have en ny router eller hvordan, de skal vel levere en ny hvis denne ikke virker ordentligt.

Jeg prøvede dog at stikke et netværkskabel i forleden og selvom det hjalp, så hakkede den altså stadig en lille smule.

Så mere ram ville ikke løse dette problem?
0
Brugeravatar
dgd2007
Indlæg: 13722
Tilmeldt: 26. aug 2015, 20:59
Kort karma: 777
Likede indlæg: 10990

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf dgd2007 » 6. maj 2018, 10:19

Prøv at tjekke hastigheden på forbindelsen: http://www.speedtest.net/
Vores går nogle gange ned til 20 Mbps og nogle gange helt ned til 2-3 stykker.
Der kan den også dårligt vise en youtube-video.
Men så når jeg har slukket og tændt routeren, er den tilbage i fuldt vigør med 200-300 Mbps.
Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men det virker i hvert fald at genstarte routeren i vores tilfælde.
Nu ved jeg ikke, om din altid er dårlig, men du kan prøve at se om der forskel på, når routeren lige er genstartet og når den har kørt et stykke tid.
En anden mulighed jeg var ud for for noget tid siden, er at for mange i dit område bruger samme frekvens - kan ikke huske om det lige er det det hedder - sådan at I faktisk afbryder hinanden. Det kan som regel indstilles på routeren, så den bruger en yderfrekvens, der er ikke så efterspurgt. Men det forekommer mig, at da jeg havde det problem, hoppede den helt af.

Så jeg ville prøve det andet først, med at tjekke om hastigheden er anderledes, når routeren lige er startet op og efter et stykke tid.
0
Brugeravatar
Tobywan
Indlæg: 562
Tilmeldt: 1. sep 2015, 18:12
Kort karma: 47
Likede indlæg: 993

Re: Hakker ved streaming - mere ram?

Indlægaf Tobywan » 6. maj 2018, 10:38

zembra1986 skrev:Tror jeg henvender mig til Yousee og hør hvad jeg evt. kan gøre....om jeg skal have en ny router eller hvordan, de skal vel levere en ny hvis denne ikke virker ordentligt.


Både og - yousee leverer og garanterer din hastighed til og med routeren. Det er derfor vi spurgte om du kunne teste med kabel, for hvis ikke du har fuld hastighed der, så har yousee et problem.

Herefter er der bare så mange ting der kan påvirke signalet, som de ikke kan være ansvarlige for.

Men ja, giv support et kald. Det er jo en af fordelene ved at benytte det udstyr de leverer som standard :) - men test med kabel INDEN, for det er det første de vil bede dig om.
2

Tilbage til "Computere, spil og internet"