Testamente, hvordan

Brugeravatar
Confucius
Indlæg: 1339
Tilmeldt: 4. maj 2018, 18:33
Kort karma: 116
Likede indlæg: 2431

Re: Testamente, hvordan

Indlægaf Confucius » 23. jun 2018, 14:53

KIM K skrev:(Bemærk det ikke er advokater der står bag hjemmesiden eller vejledningen).
De tilbyder man kan tale med deres ”jurist”, men det kan hvem som helst jo kalde sig. En advokat er det med garanti ikke :-)


Fra Forbrugerombudsmanden december 2015:

    Anvendelsen af titlen jurist kræver en kandidatuddannelse i jura

    Forbrugerombudsmanden påpegede overfor en rådgivningsvirksomhed, at en medarbejder ikke må anvende betegnelsen jurist ved underskrift af dokumenter, når medarbejderen ikke har afsluttet kandidatuddannelsen i jura. Forbrugerombudsmanden modtog en klage over, at en medarbejder hos en rådgivningsvirksomhed anvendte titlen ”jurist”, når han underskrev dokumenter. Medarbejderen havde ikke afsluttet kandidatuddannelsen i jura.

    Efter markedsføringslovens § 1 skal erhvervsdrivende udvise god markedsføringsskik under hensyntagen til forbrugere, erhvervsdrivende og almene samfundsinteresser.

    Forbrugerombudsmanden vurderede, at det var i strid med markedsføringslovens § 1 at medarbejderen anvendte betegnelsen jurist. Forbrugerombudsmanden lagde vægt på, at markedsføringsbegrebet skal forstås bredt, at det omfatter enhver handling foretaget i erhvervsmæssigt øjemed, og at ordbøgerne samlet gav det indtryk, at ordet ”jurist” betyder, at man har afsluttet kandidatuddannelsen i jura.

https://www.forbrugerombudsmanden.dk/fi ... se-i-jura/
0
Fregner er de mærker Gud giver én, hver gang man onanerer.

Tilbage til "Privatøkonomi"