FormerlyKnownAs skrev:FormerlyKnownAs skrev:Vi bruger alt for mange penge på mad herhjemme. Absurd mange. Vi har prøvet lidt med Aarstiderne, men jeg synes det er for dyrt ift. indhold. Handler vi nemlig sparer vi noget fordi det gør at jeg ikke køber alt muligt knald. Men det er stadig smådyrt. De sidste gange jeg har handler i netto og Rema er der alligevel blevet hhv 900 og 1000 kr
Jeg vil gerne spare op til fødselsdag næste år- og gøre det i al hemmelighed for min mand. Satser på 2000 om måneden.
Så jeg skal stramme ballerne sammen og køre mere stramt på kostkontoen. Vi sætter 12.000 ind på den h er måned og det virker altså ret sindsygt med så mange penge til kost og husholdning synes jeg.
Så...planlægning er jo key. Men hvad med tilbud. Kan det betale sig og hvordan planlægger i den slags?
Vi har Rema, Netto og Super Brugsen i nærheden.
Nå men øhm...det går virkelig dårligt her et år efter
Jeg fik sparet 0 op og jeg synes at vi bruger åndsvagt mange penge stadigvæk. Særligt taget i betragtning af vores indkomst og udgifter. Vi er som børn. "Den der vil jeg gerne have. NU!"...og så køber vi det. Og madbudgettet sejler også derudaf.
Det er fanme dumt altså
Vi har sparet, men mest fordi vi ikke har spist ude i samme omfang som før Coronaen
Mht. "vi er som børn" skal vi så starte en klub?
Når jeg kommer ind hos en slagter, ostemand, bager, grønthandler eller hvad det nu er, så er det præcist som et barn i en slikbutik, en af dem, en af dem, en af dem, to af dem, fire af dem der, osv. osv.
Vi kan spise ganske ok for 3-3500kr. pr. måned, men vi bruger nok nærmere de 6500-7000kr. bare på mad. OK luksus og kvalitet koster mere, men færre kalorier og færre indkøb ville ikke skade....