Når man ska', så ska' man....

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
Brugeravatar
Madam
Indlæg: 448
Tilmeldt: 7. jun 2018, 08:42
Kort karma: 5
Likede indlæg: 243

Når man ska', så ska' man....

Indlægaf Madam » 6. aug 2018, 10:13

"41 rastepladser i Nordjylland bliver lavet om til parkeringspladser - til stor frustration for nordjyske vognmænd.

Efter nytår skal man kigge langt efter toiletter, skraldespande, borde og bænke på i alt 134 ud af landets 279 rastepladser. Vejdirektoratet har nemlig besluttet, at de mange pausesteder skal nedgraderes.

Særligt hårdt går det ud over de nordjyske rastepladser. 41 af dem bliver nemlig nedgraderet til parkeringspladser."http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-08-0 ... -og-baenke"


Nu er det jo ikke ligefrem affald vi mangler, det flyder jo overalt i naturen, men skal diverse vognmænd nu til at udstyre deres chauffører med poser, ligesom hundeejerne løber rundt med, når de skal træde af på naturens vegne?;-)
0
Den, der går i andres fodspor, kommer aldrig foran ;)
Brugeravatar
Confucius
Indlæg: 2217
Tilmeldt: 4. maj 2018, 18:33
Kort karma: 219
Likede indlæg: 4088

Re: Når man ska', så ska' man....

Indlægaf Confucius » 6. aug 2018, 16:33

Jeg kan godt forstå at branchen er sure. Det er en svinestreg at nedlægge de toiletter. Man kan sagtens have både toiletter og p-pladser. Så meget fylder det sgu heller ikke. Alternativet for chaufførerne er nu enten at skide i grøftekanten eller at trække væk fra deres rute og køre deres lastbiler ind i byerne, hvor de kan finde toiletter.

Det vil dels resultere i mere tung trafik i byerne, med dertilhørende øget forurening og øget risiko for eksempelvis højresvingsulykker. Dels vil fragtpriserne stige fordi de nu er nødt til at afse køretid på at opsøge toiletter inde i byerne, og det betyder at de skal køre længere og kommer senere frem. Den ekstra tid og øget pris kommer til ugunst for alle dem, som får varer via lastbiler - lige fra butikker til folk, der handler over internettet.

Sådan går det når en fagmyndighed som vejdirektoratet får lov at træffe den slags beslutninger på eget fagområde, uden at skele til hvilken betydning det får for helhedsbilledet. Den misere skulle koordinationsudvalget have kvalt i optrækket, når nu det strider mod deres ambitioner om mindre tung trafik i bybilledet.
2
Alle mennesker er lige - uanset om de er sorte, brune, gule, røde eller normale.

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"