Pølsemix skrev:Flora skrev:Det er jo ikke kun vegetarer og veganere, der køber den slags produkter. Der er rigtig mange mennesker, der gerne vil begrænse deres kødforbrug af hensyn til klimaet og derfor har en kødfri dag en gang imellem. Plantebaserede produkter, der efterligner kød, gør det nemt at erstatte den vanlige bøf på sådanne dage. Jeg tænker, det er den primære årsag til at markedet er vokset så meget, som det er.
Jeg synes ellers at mange vegetarer/veganere gør rigtig meget for at kopiere retter der traditionelt er kød i. Men der er da sikkert nogle som tager en kødfri dag på den måde, men det gør jo ikke produktet mindre obskurt.
Det er der da sikkert. Men der er nok væsentlig flere der tager en kødfri dag her og der, end der er vegatare og veganere.
Jeg er ikke selv vegetar eller veganer, jeg har ca. En dag om ugen hvor jeg spiser kød og resten er så kødfri. Jeg bruger de her produkter på samme måde som jeg før brugte kylletter, nuggets, frysepizzaer - nogle dage er det bare rart at det er nemt. Folk der spiser kød hver dag spiser jo også alt muligt mærkeligt fra fryseboksen.