Side 1 af 1

Danmark har brug for alle muslimer

: 3. sep 2015, 11:48
af Inger H.
Vi skal have så mange som muligt til landet - og i særdeleshed til danmark, hvor det stadig kun er 2% af befolkningen, der er Nydanskere. Hvorfor dog ikke få hele folkegrupper herop ad gangen? danmark kan snildt tage i mod 10 millioner Nydanskere over en årrække - så ville vi have ligeså mange indbyggere som det multikulturelle paradis, Holland. VI kunne eksempelvis inddele et land som Irak i nogle administrative inddelinger, hvor hver inddeling repræsenterer et vestligt land, og så er det det enkelte lands opgave at få fragtet hvert eneste menneske fra deres del af landet op til Europa. Der er ingen grund til, at de mennesker ikke også skulle nyde godt af den rigdom, vi har os her i Europa. Det ville både skabe pep og dynamik i samfundet - noget, vi har brug for.

:P

MVH.

Tigermanden.

Re: Danmark har brug for alle muslimer

: 3. sep 2015, 12:06
af Akehurst2
Skumfidusen skrev:Ok


Du synes ikke, der er grund til at tage lidt pænere imod, når vi nu så småt begynder at opbygge en portefølje af trolls herinde?

Re: Danmark har brug for alle muslimer

: 3. sep 2015, 14:58
af jensen
Inger H. skrev:Vi skal have så mange som muligt til landet - og i særdeleshed til danmark, hvor det stadig kun er 2% af befolkningen, der er Nydanskere. Hvorfor dog ikke få hele folkegrupper herop ad gangen? danmark kan snildt tage i mod 10 millioner Nydanskere over en årrække - så ville vi have ligeså mange indbyggere som det multikulturelle paradis, Holland. VI kunne eksempelvis inddele et land som Irak i nogle administrative inddelinger, hvor hver inddeling repræsenterer et vestligt land, og så er det det enkelte lands opgave at få fragtet hvert eneste menneske fra deres del af landet op til Europa. Der er ingen grund til, at de mennesker ikke også skulle nyde godt af den rigdom, vi har os her i Europa. Det ville både skabe pep og dynamik i samfundet - noget, vi har brug for.

:P

MVH.

Tigermanden.Svar er fjernet pga personangreb, som ikke er tilladt herinde. Moderator