Misantropen skrev:Animi skrev:Santa skrev:Vi bor meget centralt (København) men får næsten aldrig leveret. Tror at vi har brugt det 3-4 gange på 20+ år.
Fordi der ligger SÅ mange takeawaysteder inden for 500 meter af alverdens slags, det tager meget længere tid end at hente selv, plus maden når at blive lunken og kedelig. De gange vi har fået leveret, er jeg blevet slemt skuffet. Forstår ikke helt hvorfor folk bruger det så meget.
Maden er jo i forvejen oftest af lav kvalitet, og når den så er lunken eller kold….?
Nej tak.
Det eneste, som fungerer ret godt med levering er sushi (de kolde retter), men det er jo forvejen så skidedyrt, så med levering fra et sted, som ligger 5 minutter væk fra min hoveddør, er bare dumt.
Det er faktisk ret sjældent, at vi oplever, at maden er kold eller lunken, når vi får leveret udefra. Vi bestiller også fra de samme steder, som vi har god erfaring med og hvor kvaliteten af maden er god. Når vi en gang i mellem prøver noget nyt, kan vi godt være uheldige, at det er dårlig kvalitet. Men langt de fleste gange oplever vi det heldigvis ikke
Samme her. Mit foretrukne sted benytter sine egne bude og der er stort set aldrig noget at sætte en finger på, men hvis kvaliteten af maden er dårlig er leveringen af maden da det mindste problem. Den bliver jo ikke bedre af at maden er varm når den kommer?
Når jeg skriver lav kvalitet, så tænker jeg på rigtig slum-takeaway som MacD, alm pizza osv.
Det lyder mere som I bestiller fra bedre steder, og de findes bestemt også hvor jeg bor. Men dem har jeg aldrig fået leveret fra - de få gange jeg har benyttet levering, har vi haft en fysisk grund (sygdom og lign) til at bestille og der har vi bare gået efter hurtige kalorier.
En enkelt gang bestilte jeg pasta fra et ret godt sted, hvor jeg har spist i restauranten. Men det var en meget skuffende omgang, netop lunken og kedelig.
Men hvis en restaurant har egne bude, går det nok hurtigere
Det har jeg ikke sat mig ind.