Falstria skrev:Sild.
Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild
Uha sild , jeg vil helst bare have en røget sild
Falstria skrev:Sild.
Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild
Falstria skrev:Pjeps skrev:Falstria skrev:Sild.
Stegte sild
Kogte salte sild
Saltstegte sild/krakkede sild
Uha sild , jeg vil helst bare have en røget sild
Den er bare vanskelig at få fat i mens den er varm lige fra røgovnen jo
Så skal du igang med rygesmuld i webergrillen
Fru Sunshine skrev:Damp et stykke torskefilet med lidt peberkorn og laurbærblade, kog nogle suppehorn (de skal ikke være helt kogt) og lav en bechamelsovs.
Pluk fisken i stykker og bland det med suppehorn og sovs i et ildfast fad. Drys med revet ost og rasp, og sæt hele molevitten i en varm ovn til osten er gylden og pastaen helt kogt.
Det er norsk fiskegratin, og det smager godt. Jeg kunne ikke fordrage torsk, før min mand lavede den ret til mig.
Pjeps skrev:Fru Sunshine skrev:Damp et stykke torskefilet med lidt peberkorn og laurbærblade, kog nogle suppehorn (de skal ikke være helt kogt) og lav en bechamelsovs.
Pluk fisken i stykker og bland det med suppehorn og sovs i et ildfast fad. Drys med revet ost og rasp, og sæt hele molevitten i en varm ovn til osten er gylden og pastaen helt kogt.
Det er norsk fiskegratin, og det smager godt. Jeg kunne ikke fordrage torsk, før min mand lavede den ret til mig.
Det lyder godt og syndigt, nok en kende for syndigt til mig.