Jeg går meget op i ordentlige råvarer, at mit kød er økologisk osv., men jeg foretrækker pulverbearnaise fra Knorr, når jeg skal have noget med bearnaise
Jeg tror aldrig jeg har fået det da jeg boede hjemme som barn/teenager, så det er ikke fordi jeg er opvokset med det og derfor er vant til smagen. Jeg synes bare det smager godt og ikke mindst bedre end de færdige i bøtter eller glas. Hjemmelavet bearnaise bryder jeg mig slet ikke om..
Så jeg har heller aldrig lavet bearnaise, og kan ikke forestille mig at gøre det.
Jeg har aldrig....
Re: Jeg har aldrig....
Jeg har aldrig lavet bøf med bløde løg. Jeg har stegt mange og gode hakkebøffer. Men bløde løg.. Nope, det er bare ikke mig.
0
Re: Jeg har aldrig....
Falstria skrev:Jeg har aldrig kogt en kartoffel.
Hvad gør du så? Går Chuck Norris på den, og stirrer på den, til den er mør?
2
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.
Re: Jeg har aldrig....
Lisma skrev:Jeg har altid foretrukket Knorrs bearnaise frem for alt andet, men på det sidste- og det troede jeg aldrig ville ske, er jeg begyndt at få sure opstød af den og smagen er pludselig blevet for syrlig til mine smagsløg. Jeg bryder mig faktisk ikke om den mere. Så i det nye år skal jeg lære at lave min egen.
.
Det bliver næppe en succes, for rigtig bearnaise er betydeligt mere syrlig end pulverversionen? Det er jo eddikebaseret. Ja smagen kan egentlig slet ikke sammenlignes, og jeg kan slet ikke forestille mig hvordan man laver en sovs der smager henad knorr..? Måske en opbagt hvid sovs med lidt tørret estragon i
1