Madklub
Madklub
Jeg har en madklub med to veninder, som har ligget lidt stille. Vi har nu bestemt os for få lidt gang i den igen og samtidigt valgt at udfordre os selv, så maden skal følge alfabetet... Men men men jeg er helt blank for hovedretter med A, så måske I kunne hjælpe?? Det må ikke være and, men ellers må det være hvad som helst. Kom gerne med forslag fulgt op af links til opskrifter
0
- PaleSeptember
- Indlæg: 11591
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 914
- Likede indlæg: 18647
Re: Madklub
Hvorfor må det ikke være and? Det klinger lidt hult, at man vil udfordre sig selv, men det må ikke være ....
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Madklub
Skal det være rettens eller ingrediensens navn, der starter med a? For der er jo et utal af retter, der hedder noget med afrikansk/albansk/amerikansk osv. Ellers ville jeg selv blive begejstret for aspargesrisotto
0
Re: Madklub
Kan også kun komme på and, med mindre det er okay at det er en stor del af retten, med en ingrediens med A. Asparges, avokado, aubergine
0
Re: Madklub
Forret:
Avocado m. rejer (eller avocadosalat eller avocadosuppe)
Hovedret:
Albondigas (spanske kødboller i tomatsovs)
Dessert
abrikostærte (eller en anden af den myriade af abrikosdesserter der findes)
Avocado m. rejer (eller avocadosalat eller avocadosuppe)
Hovedret:
Albondigas (spanske kødboller i tomatsovs)
Dessert
abrikostærte (eller en anden af den myriade af abrikosdesserter der findes)
2
Do as I say!
Re: Madklub
PaleSeptember skrev:Hvorfor må det ikke være and? Det klinger lidt hult, at man vil udfordre sig selv, men det må ikke være ....
Det må ikke være and af den simple årsag af, at en ud af tre ikke kan lide and og jeg gider ikke lave mad, jeg ved mine gæster ikke kan lide
0
Re: Madklub
Wizzze skrev:Forret:
Avocado m. rejer (eller avocadosalat eller avocadosuppe)
Hovedret:
Albondigas (spanske kødboller i tomatsovs)
Dessert
abrikostærte (eller en anden af den myriade af abrikosdesserter der findes)
Hvad spiser man til de det spanske kødboller? Jeg skal heldigvis kun stå for hovedretten, de to andre tager forret og dessert med.
0
Re: Madklub
Nesnay skrev:Skal det være rettens eller ingrediensens navn, der starter med a? For der er jo et utal af retter, der hedder noget med afrikansk/albansk/amerikansk osv. Ellers ville jeg selv blive begejstret for aspargesrisotto
Det er første gang vi prøver Det, så det er rimeligt frit tænker jeg. Men rettens navn er et godt bud Har du et link til en god aspargesrisotto?
0
Re: Madklub
london skrev:Det er første gang vi prøver Det, så det er rimeligt frit tænker jeg. Men rettens navn er et godt bud Har du et link til en god aspargesrisotto?
Jeg plejer ikke at følge en opskrift, men denne ser ud til at følge nogenlunde samme fremgangsmåde som mig - evt. kan man erstatte noget af væden med hvidvin: https://www.femina.dk/mad/forretter/foraarsrisotto-med-groenne-asparges
0
Re: Madklub
london skrev:Wizzze skrev:Forret:
Avocado m. rejer (eller avocadosalat eller avocadosuppe)
Hovedret:
Albondigas (spanske kødboller i tomatsovs)
Dessert
abrikostærte (eller en anden af den myriade af abrikosdesserter der findes)
Hvad spiser man til de det spanske kødboller? Jeg skal heldigvis kun stå for hovedretten, de to andre tager forret og dessert med.
Safranris, gurkemejeris, bulgur, couscous, blomkålsris, eller lign. Godt rustikt brød er også godt, eller diverse kartoffelretter
0
Do as I say!