Wizzze skrev:icelady skrev:Ado skrev:Lakrids i risalamande burde udløse en udvisning af Danmark!
Her koger jeg også bare grøden med alm. grødris, sødmælk og en flækket vanillestang. (Død over minutris! ) Masser af hakkede mandler, lidt sukker blandet med vanillekorn og fløde, der er pisket luftigt og ikke stiv-træls. Og kirsebærsauce.
Er der seriøst folk, der kommer lakrids i ris a la mande???
Altså, jeg elsker sgu lakrids, men jeg synes godt nok det har taget overhånd. I flødeost, skæreoste med lakrids, chokolade med lakrids.....
Men ris a la mande med lakrids??? Nej. Bare nej.
Claus Holm har helt sikkert lavet en version med lakrids, bare hold øje med tv2 i december, så skal du nok blive chokeret
Ha! I det nyeste nummer af magasinet Mad! (ikke af forveksle med det hedengange MAD) er der en opskrift på kirsebærsovs med lakrids (og appelsin), så vi nærmer os faretruende, at lakridsen bevæger sig over i selve alamanden.