Frisk stenbiderrogn - holdbarhed
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Frisk stenbiderrogn - holdbarhed
Stenbiderrogn købt på havnen fredag eftermiddag - hvorlænge kan de holde sig i køleskabet før evt. rester bør fryses?
0
Re: Frisk stenbiderrogn - holdbarhed
dykkersild skrev:Stenbiderrogn købt på havnen fredag eftermiddag - hvorlænge kan de holde sig i køleskabet før evt. rester bør fryses?
Jeg ville ikke satse på at det kunne holde over en weekend. Jeg ville heller ikke fryse noget fersk fisk der ikke var helt frisk.
Jeg fandt også lige det her:
"Holdbarhed
Max 48 timer, alt efter fiskens friskhed ved indkøb.
Fisk og skaldyr er letfordærvelige madvarer og bør helst opbevares under 2 grader. Da de fleste køleskabe i husholdningen køler ved højere temperatur - oftest 4-5 grader - bør fisken tilberedes samme dag.
Tilberedt fisk kan forlænge holdbarheden med 2-5 dage."
https://www.raavareguiden.dk/fisk/stenbider.html
1
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå