Frisk stenbiderrogn - holdbarhed

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 2169
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 239
Likede indlæg: 3535

Frisk stenbiderrogn - holdbarhed

Indlægaf dykkersild » 19. feb 2018, 10:49

Stenbiderrogn købt på havnen fredag eftermiddag - hvorlænge kan de holde sig i køleskabet før evt. rester bør fryses?
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10021
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 785
Likede indlæg: 14759

Re: Frisk stenbiderrogn - holdbarhed

Indlægaf Juki » 19. feb 2018, 10:58

dykkersild skrev:Stenbiderrogn købt på havnen fredag eftermiddag - hvorlænge kan de holde sig i køleskabet før evt. rester bør fryses?

Jeg ville ikke satse på at det kunne holde over en weekend. Jeg ville heller ikke fryse noget fersk fisk der ikke var helt frisk.

Jeg fandt også lige det her:

"Holdbarhed
Max 48 timer, alt efter fiskens friskhed ved indkøb.
Fisk og skaldyr er letfordærvelige madvarer og bør helst opbevares under 2 grader. Da de fleste køleskabe i husholdningen køler ved højere temperatur - oftest 4-5 grader - bør fisken tilberedes samme dag.
Tilberedt fisk kan forlænge holdbarheden med 2-5 dage."

https://www.raavareguiden.dk/fisk/stenbider.html
1
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:

Tilbage til "Mad og drikke"