Store lækre svampede kanelsnegle?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 5339
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 567
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 8604

Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Studsgaard » 11. mar 2018, 19:57

Ja har du en opskrift på sådan nogen?

Jeg har engang haft en, men det var på papir og det er blevet væk :/

De sidste par opskrifter jeg har afprøvet er bare slet ikke være svampede og luftige på samme måde. De skal gerne hæve så meget de vokser sammen i pladen.

Og det vil være et plus hvis de kan fryses. Enten inden de bages eller bagefter.
0
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15466

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf HappyPaww » 11. mar 2018, 20:14

Et tip er at bage dem i en bradepande og lægge dem lidt tæt - så er der ingen tørre kanter:)
0
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 5339
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 567
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 8604

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Studsgaard » 11. mar 2018, 20:18

HappyPaww skrev:Et tip er at bage dem i en bradepande og lægge dem lidt tæt - så er der ingen tørre kanter:)

Det plejer jeg også at gøre. Og min gamle opskrift der hævede de op og blev nærmest til en stor.

Men de her nye opskrifter bliver ikke lige så gode eller store.
0
Brugeravatar
Madam Pomfrey
Indlæg: 8939
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
Kort karma: 1517
Likede indlæg: 25612

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Madam Pomfrey » 11. mar 2018, 20:43

jeg plejer bare at lave en almindelig bolledej - og så tilføjer jeg gerne lidt fuldkorns hvede, og en god slat havregryn - det synes jeg holder godt på fugten i dejen.
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 25005
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 3673
Likede indlæg: 30002

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Wizzze » 11. mar 2018, 21:02

Studsgaard skrev:Ja har du en opskrift på sådan nogen?

Jeg har engang haft en, men det var på papir og det er blevet væk :/

De sidste par opskrifter jeg har afprøvet er bare slet ikke være svampede og luftige på samme måde. De skal gerne hæve så meget de vokser sammen i pladen.

Og det vil være et plus hvis de kan fryses. Enten inden de bages eller bagefter.


Når nu man ikke kan gøre det bedre selv, så kan man jo godt pege videre på dem man selv kopierer ;)
http://sesamsesam.com/hjem/kanelsnegle
2
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 5339
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 567
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 8604

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Studsgaard » 11. mar 2018, 21:32

Madam Pomfrey skrev:jeg plejer bare at lave en almindelig bolledej - og så tilføjer jeg gerne lidt fuldkorns hvede, og en god slat havregryn - det synes jeg holder godt på fugten i dejen.

Lige kanelsnegle vil jeg helst have med hvid brød/dej.
Boller plejer jeg til gengæld at lave ret grove.
1
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 5339
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 567
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 8604

Re: Store lækre svampede kanelsnegle?

Indlægaf Studsgaard » 11. mar 2018, 21:35

Wizzze skrev:
Studsgaard skrev:Ja har du en opskrift på sådan nogen?

Jeg har engang haft en, men det var på papir og det er blevet væk :/

De sidste par opskrifter jeg har afprøvet er bare slet ikke være svampede og luftige på samme måde. De skal gerne hæve så meget de vokser sammen i pladen.

Og det vil være et plus hvis de kan fryses. Enten inden de bages eller bagefter.


Når nu man ikke kan gøre det bedre selv, så kan man jo godt pege videre på dem man selv kopierer ;)
http://sesamsesam.com/hjem/kanelsnegle

Uh tak - de ser godt ud på billederne.
Og opskriften minder om den jeg havde.
Jeg kunne ikke huske mængderne, men fremgangsmåden er ens.
De skal bestemt prøves.
0

Tilbage til "Mad og drikke"