Wizzze skrev:Tilly skrev:Jeg kan lide alle slags koldskål. Prikken over i’et er tilgengæld at lave noget hjemmelavet guf og servere til
I weekenden lavede jeg guf med rabarbersmag, det var vildt lækkert i en portion koldskål
Bliver det ikke alt for meget sukker?
Synes at når vejret er som nu, så er det vigtigt at koldskålen ikke bliver for sød og sukret, så man får den der sukkermund belægning, som noget sukkersodavand også godt kan give. Synes koldskålen bare lige skal være sød nok til at fremme smagen af vaniljen.
Det kommer vel an på hvor sød man laver sin koldskål? Og her i weekenden lavede jeg jo guffen med rabarbersmag, så den havde en lidt syrlig smag. Jeg synes i hvert fald det var toplækkert, og det gjorde dem jeg serverede for heldigvis også
Og vi fik også kammerjunkere til, det giver jo også lidt modspil til den søde smag (selvom de er propfyldt med sukker).