Lemonella skrev:Vi handler kun kød hos slagteren. Vores slagter, har det lækreste pålæg, sit eget røgeri, hvor han fremstiller sublimt bacon, dejlige pølser og godt pålæg.
Vi ville gerne købe frugt og grønt hos en grønthandler, men en sådan findes ikke i byen, så vi køber det der ser bedst ud i Rema, eller, hvor vi nu handler.
Jeg synes ikke, det er luksus at handle hos slagteren. Det er kvalitet og jeg skal ikke købe en hel pakke pålæg, hvor det efter et par dage lugter dårligt og vi må smide det ud. Det har jeg oplevet alt for tit med pålæg købt i supermarkedet.
Fisk købes hos vores fiskehandler, som desværre ligger en god times kørsel fra, hvor vi bor, men vi smutter derop, så tit vi har mulighed for det.
Jeg bager en del selv, så det er kun, hvis vi skal have gæster, der handles hos bageren.
Forøvrigt Wizzze, kaffe er ikke luksus for mig, jeg skal have min kaffe og det er en nødvendighed.
Skal jeg have lækkerier til frokost eller aftensmad, køber jeg friskhakket fars af oksefilet til tatar. Oksehøjreb til bøffer, eller oksefilet, skåret i tynde skiver til carpaccio.
Vi køber vel takeaway 8-10 gange om året og det kun fordi jeg også gerne vil dovne den hjemme, uden at skulle ud af huset.
Vi spiser ikke tit ude. Mest i sommerperioden, hvor vi besøger de gode restauranter vi kender til, en 5-6 gange på et par måneder.
Det må være slagteren i Skive du mener? Vi camperer i nærheden og SKAL ind forbi ham når vi er afsted. Han laver de bedste pølser jeg har fået.
Skal da prøve hans pålæg næste gang.