Menu til nytårsaften?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 5624
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 794
Likede indlæg: 15465

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf HappyPaww » 1. jan 2016, 16:57

Ado skrev:
HappyPaww skrev:Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D




Hvor er det sjovt. :D Min venindes kæreste er kok og havde mad med til os i aftes - fragtet i termokasse i toget. Han havde lavet nytårsmad og tog fra til os. Så vi fik det samme som jer:


FORRET - Jordskokkebisque
Anrettet med plukket krabbekød, æblepuré, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder, friske krydderurter, rugbrødscrumble og hasselnøddeolie. Hertil friskbagt brød

HOVEDRET - Beef Wellington
Oksemørbrad pakket i butterdej med lufttørret skinke, trøffel, marksvampe og foie gras, hertil ristede kartofler, rødbeder, store kapers, balsamicoglace, peberbacon, frisk salvie, trøffelsauce og syltede gule beder

DESSERT - Friskbagt Blåbærmazarin
Lagt på en creme af økologisk cremefraiche og vanilje og anrettet med syltede blåbær, hvid chokolade og rød syre.



Hvor skægt :D Men så giv vores kompliment videre til kokken! Mmmmm oksemørbrad :savl:
0
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 12920
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 3532
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 55517
Kontakt:

Re: Menu til nytårsaften?

Indlægaf Ado » 1. jan 2016, 17:17

HappyPaww skrev:
Ado skrev:
HappyPaww skrev:Hvordan gik det så med jeres mad?

Vores fra Homemate var virkelig overraskende godt. Er altid lidt skeptisk for om sådan noget mad smager opvarmet men det var super snedigt udtænkt:

Brød og kagen til dessert kom som ubagt dej så det blev helt friskbagt :gogo:

Jordskokkesuppen til forret var super lækker med mange lækre små elementer.

Wellingtonen var virkelig lækker - kødet helt perfekt rødt og med en lækker smag i svampene fra trøfler. Der var også en trøffelsauce til og så nogle små kartofler og rødbeder. Det var den eneste ret jeg fik fotograferet. Super lækkert og smagfuldt og der var mere end rigeligt.

Desserten, en blåbærmazarin med creme og hvis chokolade etc. Var også skøn.

Der var virkelig meget mad, da maden kom i kasser à 2 personer - så der var to hele brød og to hele kager + 2 Wellington s :D vi ville faktisk godt kunne bespise 1-2 børn fra hver kasse, hvis vi ville, så det er godt at vide til en anden gang.

Så store anbefalinger til Homemate herfra :gogo: Skal klart prøve deres takeaway færdigretter en anden gang også :)

Min hjemmelavede kransekage blev i øvrigt også vildt god - og da helt tilforladelig af et førdtegangsforsøg :D




Hvor er det sjovt. :D Min venindes kæreste er kok og havde mad med til os i aftes - fragtet i termokasse i toget. Han havde lavet nytårsmad og tog fra til os. Så vi fik det samme som jer:


FORRET - Jordskokkebisque
Anrettet med plukket krabbekød, æblepuré, syltede skalotteløg, ristede hasselnødder, friske krydderurter, rugbrødscrumble og hasselnøddeolie. Hertil friskbagt brød

HOVEDRET - Beef Wellington
Oksemørbrad pakket i butterdej med lufttørret skinke, trøffel, marksvampe og foie gras, hertil ristede kartofler, rødbeder, store kapers, balsamicoglace, peberbacon, frisk salvie, trøffelsauce og syltede gule beder

DESSERT - Friskbagt Blåbærmazarin
Lagt på en creme af økologisk cremefraiche og vanilje og anrettet med syltede blåbær, hvid chokolade og rød syre.



Hvor skægt :D Men så giv vores kompliment videre til kokken! Mmmmm oksemørbrad :savl:[/quote

Det skal jeg gøre. :D Oh åh gud ja, den mørbrad altså. :savl:
0
Donna Martin Graduates!

Tilbage til "Mad og drikke"