fisken80 skrev:De skal vel have styr på mere end lige den ene frokostbøf? Du nævner selv, at de er et bøfhus, men alligevel var det kun én af bøfferne, der var i orden. Det er dælme da ikke udpræget imponerende...
Hvis en restaurant har meget forskelligt på kortet, så forventer jeg sådan set, at en seriøs anmelder tester et udvalg og ikke nøjes med den ene ting, der er deres specialitet. Ellers er der ikke tale om en anmeldelse.
Jeg vil som sådan ikke sidde og forsvare Jensens, et sted jeg kun har været en håndfuld gange, hvor den sidste gang er 9 år siden. Men jeg har været fint tilfreds de gange jeg har været der.
Det handler nok også om de forventninger man har og hvor meget forstand på mad man har. For når jeg læser det følgende af Wizzze, ville jeg selv have været tilfreds med alle 4 bøffer.
Jeg bestiller også altid medium, men er faktisk ikke helt klar over når en bøf reelt er det? Så jeg tager midt i mellem, men er også fint tilfreds hvis den reelt er stegt for meget eller for lidt. Har ingen ide om hvor en strip kommer fra på en ko, og om det derfor skulle være et forkert stykke kød.
Ja og den lille frokostbøf lyder lidt som når jeg selv steger bøffer, hvor de også altid får for meget.
Wizzze skrev:4 bøffer, en 300g strip, en 300g ribeye, en stor frokostbøf og en alm. frokostbøf. Alle stegt medium.
Ribeye var stegt en smule for lidt, den var nærmere medium-rare, men var mør og spiselig, men ikke med meget oksesmag. Strippen var stegt ok, men havde en stor sene, hvor der ikke burde være en sene på en strip, så den var ikke skåret af fileten. Stor frokostbøf var rigtig god og smagfuld, omend lidt ujævnt stegt, de 2 ender perfekt medium, midten lidt mere rare. Lille frokostbøf var tør og sej. :
Hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere. Talentløse skiderikker, impotente grødbønder, og Socialdemokrater!