milisa skrev:abcd skrev:milisa skrev:Som sonata siger, så er Søren Frank lidt som treo. Jeg kan ikke tage dem seriøst.
Politikens nuværende madanmeldere er heller ikke i nærheden af fordoms storhed. Helle Brønnum og Adam Price har anmeldt MASSER af mindre restauranter uden dikkedarer og kunne bedømme dem ud fra den standard, de blev sat i udsigt.
Price har da engang været i vælten for akkurat det samme som Søren Frank er nu: Han skrev en vældig negativ anmeldelse af Jensens Bøfhus.
Deres fælles synspunkt kan vist koges ned til at Jensens Bøfhus er fastfood til restaurant-priser. Man kan få langt bedre mad andre steder til samme penge.
Jeg skrev jo også netop at Price har anmeldt masser af ikke-gourmet restauranter, men anmeldte dem ud fra det, der blev stillet til udsigt.
Læste du Prices anmeldelse? Den havde ikke i nærheden af samme snobbede/negative klang som Franks. Price sammenlignede kvalitet og pris og pointerede, at der var så mange steder i byen, hvor man kan få langt bedre kvalitet til samme eller færre penge. Det handlede ikke om underlødig mad eller masseproducerede samlebåndsserveringer. Den handlede om, at man får 270 kr kan få kød, der er mørt, fordi det er god kvalitet og ikke fordi, det er saltet og mekanisk mørnet.
Jeg tror også de andre anmeldere anmelder ud fra andre restauranter i samme prisklasse. Hvis et måltid på Jensens Bøfhus kostede det samme som en BigMac-menu, ville det ikke regne ned over dem med dårlige anmeldelser. Så kan man mene at nogle af anmeldelserne er lidt vel hårde i tonen, men hvis de grundlæggende har ret i deres kritik, kan jeg ikke rigtigt se problemet. De må tørre øjnene og stramme op hos Jensens Bøfhus.