Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Hanseman
Indlæg: 8
Tilmeldt: 30. mar 2017, 19:09
Kort karma: 1
Likede indlæg: 3

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Hanseman » 31. jul 2018, 18:29

I like my Nachos like I like my women, crispy and cheesy.

I den mere seriøse ende:
Forvarmer altid et ildfast fad i ovnen ved 170 grader. Hurtigt ud og "tilberede" måltidet. Et lag Chili tortilla chips og lidt kylling, pletvis dækket af hot tacosauce og et let lag revet rød cheddar. Et lag chips ovenpå igen, resten af tacosaucen og hele toppen dækket af cheddar. Små 10 min. i ovnen, varmluft, til det begynder at boble. Creme fraiche ved siden af, guacamole er jeg ikke blevet helt voksen nok til endnu.
Perfekt tømmermandsmad
0
Selma156
Indlæg: 561
Tilmeldt: 27. maj 2016, 16:41
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1393

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Selma156 » 31. jul 2018, 21:03

Runde nachos med salt, et godt lag friskrevet cheddar, grønne jalapenos. Må gerne drysses med koriander efterfølgende.

Fed creme fraiche og masser af grov guacamole. FOR GUDS SKYLD IKKE den dér wannabe flade grønne substans, de serverer på et utal af caféer. Så tager de 100 kr for nachos, og serverer FALSK guacamole! Guacamolen er det vigtigste.
3
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 14289
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2839
Likede indlæg: 18085

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Wizzze » 31. jul 2018, 21:35

Selma156 skrev:Runde nachos med salt, et godt lag friskrevet cheddar, grønne jalapenos. Må gerne drysses med koriander efterfølgende.

Fed creme fraiche og masser af grov guacamole. FOR GUDS SKYLD IKKE den dér wannabe flade grønne substans, de serverer på et utal af caféer. Så tager de 100 kr for nachos, og serverer FALSK guacamole! Guacamolen er det vigtigste.


I USA laver de fleste gode steder, guac lige ved bordet frisk til dine nachos :savl:

1
Do as I say! :whip:
MissB
Indlæg: 314
Tilmeldt: 30. apr 2017, 20:02
Kort karma: 28
Likede indlæg: 301

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf MissB » 1. aug 2018, 03:43

Daine skrev:
zembra1986 skrev:
Daine skrev:
zembra1986 skrev:
Daine skrev:Jer der laver lag-opdeling - hvordan får I smeltet osten i mellemlagene før den øverste er branket? De gange jeg har prøvet det, har nederste lag knap været smeltet, før øverste lag var mere end well done.


Det har aldrig været et problem her, alt osten smelter fint samtidig. Måske du har for høj varme på? Jeg plejer kun at give dem 160-170 grader.

Det kan godt være det er det :gruble: Jeg plejer at give dem 180-200 grader alt efter hvor sulten jeg er :genert:


Ja, nogle gange skal det gå hurtigt, når sulten melder sig :D Men prøv det :gogo:

I will! Efter denne tråd skal jeg vist have nachos i weekenden. Jeg trænger! :lol:



Ellers så put sølvpapir over i de første 5 minutter :)
2
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10228
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 784
Likede indlæg: 14765

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Juki » 1. aug 2018, 05:36

Wizzze skrev:I USA laver de fleste gode steder, guac lige ved bordet frisk til dine nachos :savl:


Jeg forstår ikke hvad han siger man han ser vældig prof ud og gør det meget autentisk og overbevisende :D
0
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:
Selma156
Indlæg: 561
Tilmeldt: 27. maj 2016, 16:41
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1393

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Selma156 » 1. aug 2018, 07:47

Jeg vil have en privat guacamolekok stående i mit køkken :love:
1
Brugeravatar
PaleSeptember
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
Kort karma: 163
Likede indlæg: 2966

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf PaleSeptember » 1. aug 2018, 13:23

OK, her kommer den bedste opskrift på nachos - er I klar?

Tortillachips med salt lægges i et tyndt lag. Ovenpå lægges klatter af hot salsa, hakkede jalapenos, stykker af kylling OG skiver af chorizo (typen, der er bundet sammen i enderne). Der rives et godt lag af både mild og lagret cheddar hen over.
Lav så mange lag, du har lyst til - en pose tortillachips rækker hos os til 2 lag i et stort fad.

Tilbehøret er hot salsa, creme fraiche og HJEMMELAVET guacamole i rigelige mængder.

Velbekomme ;)
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 10228
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 784
Likede indlæg: 14765

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Juki » 1. aug 2018, 13:59

PaleSeptember skrev:OK, her kommer den bedste opskrift på nachos - er I klar?

Tortillachips med salt lægges i et tyndt lag. Ovenpå lægges klatter af hot salsa, hakkede jalapenos, stykker af kylling OG skiver af chorizo (typen, der er bundet sammen i enderne). Der rives et godt lag af både mild og lagret cheddar hen over.
Lav så mange lag, du har lyst til - en pose tortillachips rækker hos os til 2 lag i et stort fad.

Tilbehøret er hot salsa, creme fraiche og HJEMMELAVET guacamole i rigelige mængder.

Velbekomme ;)

Bliver chipsene ikke bløde af det salsa og chorizo under osten?
0
Forarget kan man altid blive

En bruger du ikke kan nå :cool2:
Brugeravatar
PaleSeptember
Indlæg: 1942
Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
Kort karma: 163
Likede indlæg: 2966

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf PaleSeptember » 1. aug 2018, 14:02

Juki skrev:
PaleSeptember skrev:OK, her kommer den bedste opskrift på nachos - er I klar?

Tortillachips med salt lægges i et tyndt lag. Ovenpå lægges klatter af hot salsa, hakkede jalapenos, stykker af kylling OG skiver af chorizo (typen, der er bundet sammen i enderne). Der rives et godt lag af både mild og lagret cheddar hen over.
Lav så mange lag, du har lyst til - en pose tortillachips rækker hos os til 2 lag i et stort fad.

Tilbehøret er hot salsa, creme fraiche og HJEMMELAVET guacamole i rigelige mængder.

Velbekomme ;)

Bliver chipsene ikke bløde af det salsa og chorizo under osten?


Nej, men der skal heller ikke voldsomt meget salsa på, bare nogle små klatter rundt omkring. Og chorizoen gør dem heller ikke bløde.
1
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 14518
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 1939
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 19807

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Daine » 1. aug 2018, 14:09

Der er flere af jer der sætter små klatter af salsa imellem lagene. Hvad gør det godt for smagsmæssigt? *nysgerrig* Jeg har altid kun fået salsa ved siden af.
1
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 2509
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 360
Likede indlæg: 4428

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Æble » 4. aug 2018, 05:12

Daine skrev:Der er flere af jer der sætter små klatter af salsa imellem lagene. Hvad gør det godt for smagsmæssigt? *nysgerrig* Jeg har altid kun fået salsa ved siden af.


Den bliver lidt tykkere og smager bedre. Lissom tomat sovs der har kogt ind vs en der er kold.
1
LaMariposa
Indlæg: 2769
Tilmeldt: 29. jul 2017, 16:49
Kort karma: 353
Likede indlæg: 5889

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf LaMariposa » 4. aug 2018, 07:01

De skal bare være som på Blue Taco :D Super sprøde blue corn nachos med cheddar oven på og frisk guacamole ved siden af.
0
:lun: Be brave...

When it all goes wrong, I'll pull myself together, keep on holding on...
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 14518
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 1939
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 19807

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Daine » 4. aug 2018, 07:03

Lige nu: Aldrig serveret mere.


Jeg spiste så stor en portion i går til aftensmad, at jeg havde kvalme da jeg gik i seng i nat. Jeg lærer aldrig at nøjes med “lidt, men godt” :ninja:
3
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 9542
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1412
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 12561

Re: Hvordan foretrækker du dine Nachos?

Indlægaf Fru Sunshine » 8. aug 2018, 20:27

Salte nachos med en blanding af cheddar og mozzarella mellem hvert lag og ovenpå.

Gerne med krydret oksekød eller kylling.

Guacamole, stærk salsa og creme fraiche ved siden af.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.

Tilbage til "Mad og drikke"