Ja sådan en skal vi da også have
Og man behøver ikke decideret hade det pågældende køkken - bare nævn det du mindst kan lide
Jeg bryder mig ikke synderligt om:
Kinesisk - især ikke det helt ægte med brusk, kyllingefødder og sære konsistenser
Tysk og østeuropæisk - det er bare brunt og udkogt
Marokkansk - kanel og rosiner skal ikke i mad
Svensk - Sære sammensætninger (rejesalat på hotdogs )
Dit “hade” cuisine
- PaleSeptember
- Indlæg: 11502
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 909
- Likede indlæg: 18523
Re: Dit “hade” cuisine
Tjekkisk og polsk mad er decideret klamt.
Kinesisk siger mig intet.
Sushi siger mig intet.
Thai og deslige, der er fyldt med koriander skal bare blive væk.
Tysk mad er kedeligt men dog spiseligt.
Kinesisk siger mig intet.
Sushi siger mig intet.
Thai og deslige, der er fyldt med koriander skal bare blive væk.
Tysk mad er kedeligt men dog spiseligt.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
- Ado
- Indlæg: 12946
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3533
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 55652
- Kontakt:
Re: Dit “hade” cuisine
Jeg synes virkelig store dele af det græske køkken er kedeligt. Kinesisk ligeså. Tysk kan være godt - omend brunt - men ofte meget meget tungt.
Det syriske/arabiske køkken mangler virkelig pow og smag.
Det syriske/arabiske køkken mangler virkelig pow og smag.
0
Donna Martin Graduates!
Re: Dit “hade” cuisine
Det er ikke fordi jeg hader det, jeg kommer bare aldrig til at kunne lide sushi (eller forstå hypen omkring det, for den sags skyld). Britisk mad og tysk mad falder heller ikke i min smag.
1
B - 20.01.18
O - 03.07.20
O - 03.07.20
- kidkomb
- Indlæg: 16302
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
- Kort karma: 4454
- Geografisk sted: Ude med riven
- Likede indlæg: 47639
Re: Dit “hade” cuisine
"Rigtig" kinesisk mad har jeg svært ved pga krydderisammensætningen.
(Tysk er herrelækkert når det er lavet ordentligt, men bevares det lander tungt)
Jeg er ikke super glad for hverken græsk eller indisk.
Men mit absolutte hade cuisine må være Bulgarien. Pedigree Pal på 1000 måder. Æv.
(Tysk er herrelækkert når det er lavet ordentligt, men bevares det lander tungt)
Jeg er ikke super glad for hverken græsk eller indisk.
Men mit absolutte hade cuisine må være Bulgarien. Pedigree Pal på 1000 måder. Æv.
0
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
-
- Midlertidigt udelukket efter eget ønske
- Indlæg: 5320
- Tilmeldt: 18. feb 2018, 11:09
- Kort karma: 257
- Likede indlæg: 6679
Re: Dit “hade” cuisine
Jeg er ikke særlig vild med tysk mad. Det er alt for tungt til mig. På vores ferie forlanger min mand altid, at vi spiser lokal mad, en efter 3 dage i Tyskland gav han op på sidste ferie
Jeg må altså lige forsvare det "østeuropæiske" køkken. Ja polsk og tjekkisk mad er ikke det lækreste. Det minder meget om det tyske, men der er nu nogle østeuropæiske lande der laver ret god mad. Moldoviske har blandt andet nogen ret lækre retter og det samme med mange af cuisinerne på Balkan.
Jeg fandt også ud af på vores sidste ferie at jeg ret hurtigt bliver træt af indonesisk eller nok nærmere javanesisk mad. Altså det smager fint, men der er bare ris i nærmeste alle retter og det orker jeg bare ikke i længden.
Jeg må altså lige forsvare det "østeuropæiske" køkken. Ja polsk og tjekkisk mad er ikke det lækreste. Det minder meget om det tyske, men der er nu nogle østeuropæiske lande der laver ret god mad. Moldoviske har blandt andet nogen ret lækre retter og det samme med mange af cuisinerne på Balkan.
Jeg fandt også ud af på vores sidste ferie at jeg ret hurtigt bliver træt af indonesisk eller nok nærmere javanesisk mad. Altså det smager fint, men der er bare ris i nærmeste alle retter og det orker jeg bare ikke i længden.
0
Re: Dit “hade” cuisine
Tyrkisk er jeg ikke så begejstret for. Det har ligesom bare taget det mest nederen af to verdener og fusioneret...
0
“Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet.”
- Onkel Reje
- Onkel Reje
Re: Dit “hade” cuisine
Det svenske og norske køkken, er i særklasse en kedelig affære. I Sverige, er det meste mad, variationer over Kötbullar og (kartoffel)mos. Og til jul spiser de gud hjælpe mig skinke, lutfisk og risengrød (lutfisk er udblødt tørfisk)
Norge er ikke meget bedre, eller lige så slemt. Til jul spiser mange af dem kogt torsk eller “kveite” (lutfisk).
Norge er ikke meget bedre, eller lige så slemt. Til jul spiser mange af dem kogt torsk eller “kveite” (lutfisk).
1
Følg dem der søger sandheden, men vogt dig for dem der siger at de har fundet den
Det sted du søger, er det sted du søger fra
Det sted du søger, er det sted du søger fra
Re: Dit “hade” cuisine
Hollandsk og belgisk mad siger mig ikke rigtig noget. Kender ingen retter derfra jeg tænker wauw. Tysk, kan kun komme i tanke om snitzel som er godt.
Alt østeuropæisk, fra Balkan, græsk og tyrkisk går jeg for det meste udenom.
Alt østeuropæisk, fra Balkan, græsk og tyrkisk går jeg for det meste udenom.
0
Tryk på *
Re: Dit “hade” cuisine
Indisk, jeg hader virkelig koriander og deres karry er kronisk for stærkt, jeg elsker ellers karry.
Og jeg har ikke smagt sushi og kommer ikke til det, rå fisk og tang der ligner åleskind er lige så lidt mad i mine øjne som insekter og rotter.
Jeg elsker ellers fisk og alt andet fra havet normalt men jeg kan ikke med tanken om det der. Jeg kender ikke andet japansk mad end det så det må være den værste hader, når det eneste jeg kender er noget jeg ikke engang vil smage på.
Og jeg har ikke smagt sushi og kommer ikke til det, rå fisk og tang der ligner åleskind er lige så lidt mad i mine øjne som insekter og rotter.
Jeg elsker ellers fisk og alt andet fra havet normalt men jeg kan ikke med tanken om det der. Jeg kender ikke andet japansk mad end det så det må være den værste hader, når det eneste jeg kender er noget jeg ikke engang vil smage på.
0
Re: Dit “hade” cuisine
Spjaerten skrev:Hollandsk og belgisk mad siger mig ikke rigtig noget. Kender ingen retter derfra jeg tænker wauw. Tysk, kan kun komme i tanke om snitzel som er godt.
Alt østeuropæisk, fra Balkan, græsk og tyrkisk går jeg for det meste udenom.
Årh Moules Frites er da fantastisk
Græsk er jeg enig i er virkelig kendeligt. Friture og tzatziki til alt. Og det bulgarske et meget derhenad, dog har de lækker fisk
0
Re: Dit “hade” cuisine
HappyPaww skrev:Spjaerten skrev:Hollandsk og belgisk mad siger mig ikke rigtig noget. Kender ingen retter derfra jeg tænker wauw. Tysk, kan kun komme i tanke om snitzel som er godt.
Alt østeuropæisk, fra Balkan, græsk og tyrkisk går jeg for det meste udenom.
Årh Moules Frites er da fantastisk
Græsk er jeg enig i er virkelig kendeligt. Friture og tzatziki til alt. Og det bulgarske et meget derhenad, dog har de lækker fisk
er først ved at lære at spise moules
0
Tryk på *
Re: Dit “hade” cuisine
Jeg har været i Polen to gange, og jeg har ingen nævneværdige erindringer om deres køkken, omend jeg flere gange frekventerede lokale mælkebarer. Mælk, dumplings og dild hører nok bare ikke til blandt mine livretter, og at de spiser kogt torsk og rødbedesupper til jul, taler heller ikke til deres fordel. Dog kan man få billige drinks, og for dét er jeg dem taknemmelig.
Bolivianerne kastede mig heller ikke bagover med deres køkken, som mest bestod af ris og ukrydret kylling. En olieret suppe med skamstegte pomfritter fik jeg også serveret ved flere lejligheder. I løbet af turen og efter min hjemkomst blev jeg i øvrigt velsignet med rigtig dårlig mave, og et halvt år efter rejsen havde jeg stadig ikke lyst til at spise kylling.
Bolivianerne kastede mig heller ikke bagover med deres køkken, som mest bestod af ris og ukrydret kylling. En olieret suppe med skamstegte pomfritter fik jeg også serveret ved flere lejligheder. I løbet af turen og efter min hjemkomst blev jeg i øvrigt velsignet med rigtig dårlig mave, og et halvt år efter rejsen havde jeg stadig ikke lyst til at spise kylling.
0