Datteren har smagt et rodfrugt-brød hos mig. Bagt på en færdiglavet melblanding.
Hun er vild med det... men hun har glutenallergi, så en færdiglavet blanding er ikke en mulighed.
Hvordan tørrer man bedst rodfrugter, så de kan blive pulveriseret og blandes i Finax-melblanding?
Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugter?
- icelady
- Moderator
- Indlæg: 16224
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
- Kort karma: 1068
- Geografisk sted: Randers
- Likede indlæg: 32427
Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugter?
0
....
“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14467
Re: Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugte
Jeg har haft revet gulerødder fint og spredt det ud på bagepapir på en bageplade og tørret dem i ovnen i 3-4 timer ved 100 grader (jeg mærkede efter hvornår det var tørt). Ellers kan man købe en dehydrator, de fås vidst til 3-400 kr. Og så tænker jeg en blender til at pulverisere.
1