Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugter?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
icelady
Moderator
Indlæg: 16224
Tilmeldt: 12. aug 2015, 06:56
Kort karma: 1068
Geografisk sted: Randers
Likede indlæg: 32426

Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugter?

Indlægaf icelady » 19. sep 2018, 08:47

Datteren har smagt et rodfrugt-brød hos mig. Bagt på en færdiglavet melblanding.


Hun er vild med det... men hun har glutenallergi, så en færdiglavet blanding er ikke en mulighed.





Hvordan tørrer man bedst rodfrugter, så de kan blive pulveriseret og blandes i Finax-melblanding?
0
....

“I do not see why man should not be as cruel as nature” -A. Hitler
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 6324
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 764
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 14464

Re: Rodfrugt mel..hvordan tørrer jeg bedst rodfrugte

Indlægaf Pjeps » 19. sep 2018, 09:24

Jeg har haft revet gulerødder fint og spredt det ud på bagepapir på en bageplade og tørret dem i ovnen i 3-4 timer ved 100 grader (jeg mærkede efter hvornår det var tørt). Ellers kan man købe en dehydrator, de fås vidst til 3-400 kr. Og så tænker jeg en blender til at pulverisere.
1
:ninja:

Tilbage til "Mad og drikke"