.Magic. skrev:Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan bacon kan være bedre end rugbrød og specielt når man har problemer med leveren.
Vil nogen forklare mig det? :-)
Bacon er ikke bedre en rugbrød.
Begge dele er "bare" mad
.Magic. skrev:Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan bacon kan være bedre end rugbrød og specielt når man har problemer med leveren.
Vil nogen forklare mig det? :-)
Minionine skrev:Hunkat skrev:Minionine skrev:Hunkat skrev:.Magic. skrev:Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan bacon kan være bedre end rugbrød og specielt når man har problemer med leveren.
Vil nogen forklare mig det? :-)
Meget kort, fordi kroppen kan forbrænde fedt og kulhydrat. Normalt forbrænder vi K men man kan tvinge kroppen til at forbrænde F i stedet (bla fra maven og organerne).
Uden kulhydrat skal man have sundt fedt og protein, primært fra kød og grønt.
Så mere bacon = ændret forbrænding = mindre fedt belastning på leveren.
Det er faktuelt ukorrekt. Grunden til at man forbrænder mere fedt, er fordi man spiser mere fedt. Det er ikke fedtet fra maven eller omkring organerne der bliver forbrændt, det er derimod det forhøjede indtag af fedt der bliver forbrændt
Okay, jeg præsicerer: hvis man forbrænder fedt OG spiser mindre end man forbrænder så taber man sig når kroppen forbrænder det man spiser og fedt fra kroppen selv.
Ja, det er rigtigt nok at spiser man færre kalorier end kroppen forbrænder, så taber man sig.
Men det er gældende uanset hvilke makronæringsstoffer man skærer ned på.
PaleSeptember skrev:Minionine skrev:Hunkat skrev:Minionine skrev:Hunkat skrev:.Magic. skrev:Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan bacon kan være bedre end rugbrød og specielt når man har problemer med leveren.
Vil nogen forklare mig det? :-)
Meget kort, fordi kroppen kan forbrænde fedt og kulhydrat. Normalt forbrænder vi K men man kan tvinge kroppen til at forbrænde F i stedet (bla fra maven og organerne).
Uden kulhydrat skal man have sundt fedt og protein, primært fra kød og grønt.
Så mere bacon = ændret forbrænding = mindre fedt belastning på leveren.
Det er faktuelt ukorrekt. Grunden til at man forbrænder mere fedt, er fordi man spiser mere fedt. Det er ikke fedtet fra maven eller omkring organerne der bliver forbrændt, det er derimod det forhøjede indtag af fedt der bliver forbrændt
Okay, jeg præsicerer: hvis man forbrænder fedt OG spiser mindre end man forbrænder så taber man sig når kroppen forbrænder det man spiser og fedt fra kroppen selv.
Ja, det er rigtigt nok at spiser man færre kalorier end kroppen forbrænder, så taber man sig.
Men det er gældende uanset hvilke makronæringsstoffer man skærer ned på.
Men spiser du keto/LCHF, så vænner man kroppen til at blive fedtforbrændende og ikke primært forbrænde kulhydrater. Derfor vil kroppen også forbrænde af ens fedtdepoter, hvis man er i underskud af kalorier.