Varm eller kold kirsebærsauce?
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Kommer an på hvad det er for en kirsebærsovs.
Er det sådan en billig brik en, så varm. Men er det nogle gode hjemmesyltede bær i en lage af Frederiksdal så vil jeg helst have den kold, så alle smagsnuancerne kommer med.
Og alle jer der ikke vil have bær, kan bare give dem til mig
Er det sådan en billig brik en, så varm. Men er det nogle gode hjemmesyltede bær i en lage af Frederiksdal så vil jeg helst have den kold, så alle smagsnuancerne kommer med.
Og alle jer der ikke vil have bær, kan bare give dem til mig
0
Do as I say!
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Wizzze skrev:Kommer an på hvad det er for en kirsebærsovs.
Er det sådan en billig brik en, så varm. Men er det nogle gode hjemmesyltede bær i en lage af Frederiksdal så vil jeg helst have den kold, så alle smagsnuancerne kommer med.
Og alle jer der ikke vil have bær, kan bare give dem til mig
Tog også udgangspunkt i traditionel dansk kendt kirsebær sauce.
Amerena kirsebær i lage skal også være kolde og der spiser jeg bærrene. Det gør jeg ikke i FET andet.
0
Tryk på *
-
- Indlæg: 1670
- Tilmeldt: 11. apr 2016, 16:56
- Kort karma: 147
- Likede indlæg: 1783
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Jeg spiser det helt uden kirsebærsauce, men hvis jeg endelig skal have det på, skal det være varmt
0
- Mani
- Indlæg: 11229
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1788
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23207
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Lemonella skrev:Begge dele og gerne med mange bær i.
Nemlig
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Kold og helst en masse bær. Min mands familieserverer jordbærsovs
0
-
- Midlertidigt udelukket efter eget ønske
- Indlæg: 5320
- Tilmeldt: 18. feb 2018, 11:09
- Kort karma: 257
- Likede indlæg: 6679
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Bergen skrev:Kold og helst en masse bær. Min mands familieserverer jordbærsovs
Det lyder så meget bedre
Jeg putter normalt hindbærsyltetøj på, fordi det har mine forældre altid i køleskabet.
Jeg synes kirsebær smager frygteligt
0
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Vi får som regel
- lun kirsebærsovs (det hører sig til)
- kold kirsebærssovs (jeg foretrækker kold)
- lun jordbærsovs (fra min fars barndom)
I år har min mor meddelt at hun har lavet solbær i ROM som vi skal have så ved ikke helt om vi skal have 4 sovse eller jeg skal vælge noget fra.
- lun kirsebærsovs (det hører sig til)
- kold kirsebærssovs (jeg foretrækker kold)
- lun jordbærsovs (fra min fars barndom)
I år har min mor meddelt at hun har lavet solbær i ROM som vi skal have så ved ikke helt om vi skal have 4 sovse eller jeg skal vælge noget fra.
0
- Anlewi
- Indlæg: 2593
- Tilmeldt: 21. maj 2016, 12:13
- Kort karma: 178
- Geografisk sted: Storkøbenhavn
- Likede indlæg: 3874
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Helt sikker varm og kun den fra Beauvais
0
selvom man er tyk kan man godt have tynd mave
- Misantropen
- Indlæg: 16880
- Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
- Kort karma: 1068
- Likede indlæg: 20970
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Varm kirsebærsovs og iskold risalamande helst.
Kirsebærsovsen foretrækker jeg pureret hvis ikke der ikke er en vis mængde væde/sovs ved de hele kirsebær.
Kirsebærsovsen foretrækker jeg pureret hvis ikke der ikke er en vis mængde væde/sovs ved de hele kirsebær.
0
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Jeg er fuldkommen indifferent, faktisk. Vi plejer at få den varm, men det smager fuldkommen lige så fantastisk koldt.
1
Some men hunt for sport, others hunt for food. The only thing I’m hunting for, is an outfit that looks good…
Re: Varm eller kold kirsebærsauce?
Det er lige meget. Bare der er rigeligt af det, og masser af bær.
0
T ♡ sep 2016
M ♡ okt 2018
M ♡ okt 2018