LadyFox skrev:Tiger skrev:LadyFox skrev:Tiger skrev:Hov og jeg blender ofte valnødder, cashew eller mandler med. Det bliver super-godt med lidt fedt og protein.
Prøver altid at lade greenien bestå af kulhydrat, fedt og protein. Så mætter det bedre og det bliver et bedre sammensat måltid.
Jeg ville også gerne have lidt mere protein i mine, jeg er bare begrænset af at der er rigtig mange ting med proteiner jeg ikke rigtig bryder mig om.
Jeg har dog en opskrift med æg, men jeg har endnu ikke samlet mod til at prøve den, er bange for at det bliver lidt vammel.
Æg lyder også lidt grænseoverskridende for mig
Ellers så kan man jo bare spise lidt æg, kød, fisk eller fx ost før eller efter greenien, hvis du ikke kan finde på protein-rige ting af proppe i?
Jeg overvejer om jeg skal afprøve greenie med kikærter, bønner, linser eller lignende snart.
Jeg bruger mest greenien som morgenmad i undervisningen, da jeg ikke har appetit lige når jeg er stået op. Så det nytter ikke med noget ved siden af, men altså problemet er heller ikke større end at det bare ville være lidt fedt med protein i, da jeg så ville slippe for at finde så mange proteiner senere på dagen.
Jeg er stort set vegetar, og jeg indrømmer gerne at jeg synes proteinerne er en udfordring.
Hvis du er okay med æg, så er æggehvide (pasteuriseret) helt uden smag hvis man bare bruger en eller deromkring i en smoothie.