Jeg har nogle fuldkornsbaguetter, jeg gerne vil pifte lidt op.
De er færdigbagte og p.t. på frost og skal serveres til svinekød.
Jeg overvejer alt fra at "ridse" og komme flødeost, blandet med krydderier, revet ost og evt. bacon i, men tænker at det måske også bliver for tungt.
Og jeg er blank for andre forslag.
Det skal fungere som et relativt let tilbehør og ikke være for tungt.
Pifte fuldkornsbaguetter
- Sophies-mor
- Indlæg: 9526
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 787
- Likede indlæg: 7841
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Pifte fuldkornsbaguetter
Jeg synes, at din egen idé med flødeost er god.
Jeg kan godt lide, hvis man rører en neutral friskost op med friske krydderurter efter smag og luner det med baguetten. Her er rosmarin et hit.
Jeg kan godt lide, hvis man rører en neutral friskost op med friske krydderurter efter smag og luner det med baguetten. Her er rosmarin et hit.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Re: Pifte fuldkornsbaguetter
Jeg synes at en frisklavet pesto gør godt både for flutes og svinekød.
1
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21958
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2515
- Likede indlæg: 59560