fisken80 skrev:
Vi var simpelthen så sultne, da vi forlod festen kl. 22.00.
Det lyder alligevel en kende værre en dengang jeg til en 50-års fødselsdag på et ellers meget fint sted fik en buffet, der mindede en hel del om Oslobådens buffet... bortset fra, at udvalget er større på Oslobåden, de har blandt andet husket sovs...
Det var simpelthen så surrealistisk, fordi det var et virkelig fint sted og så var maden bare tudedårlig.[/quote]
Mindede mig lige om mit jobs julefrokost.
Vi har vores egne madsteder, og har køkken/kokke uddannet personale der laver virkelig virkelig lækker mad. Man kan det ene sted f.x. købe festarrangementer med 3 retter hvor kuvertprisen er omkring 350 kr.
Men den ene (nye) leder mente at køkkenpersonale skulle ha lov at slappe af denne dag, der skulle prøves noget nyt og andet.
Så der var bestilt mad på en meget velrenommeret og prisvindende kro. Forret (lækker) og julefrokostbuffet - som virkelig var røvsyg, det var bare kød, kød, kød, brød, og varm købe rødkål. Hold nu kæft det var skuffende og sørgelig. ALLE var skuffede over maden.
Og at de heller ikke havde spiritus til drinks, det gjorde kun det hele endnu værre (så de blev sendt afsted for at købe noget inden butikkerne lukkede)
Natmaden var noget okay lækkert tapas-noget.
Men når man tænker på kurvertprisen, og hvad vores egen steder/personaler selv kunne diske op med, så var det helt vildt sindsygt skuffende, og virkelig dårlig mad. Kokken og jomfruen havde gjort det bedre på en god dag.