Jeg skal have en gæst i aften til pasta bolongnese, og havde tænkt mig at serverer noget brød til, enten hvidløgsbrød eller bruschetta , nu har jeg googlet en masse opskrifter og der er virkelig mange måder at lave det på.
Hvad er din bedste opskrift på hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Jeg har følgende ingredienser frisk mozzarella, hvidløg friske tomater, flåede tomater, frisk oregano og timian ( jeg er ikke så vild med basilikum, så det bliver timian eller oregano der bliver krydderurten. Jeg har også almindelig ost og grana pandana. Og selvfølgelig noget brød.
Hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Re: Hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Hvad for noget brød, det er jo brødet som er det vigtige i bruschetta! Selvom jeg godt ved at det efterhånden er alt det man kommer oven på brødet som folk forbinder med bruschetta i dag, men originalt er det bare godt landbrød (groft med huller), gnedet med hvidløg, dryppet med god olivenolie og salt, også ristet.
0
Do as I say!
Re: Hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Ville ikke lave noget med tomat nu hovedretten også er tomat baseret
Har ikke noget klogt input på opskrift
Har ikke noget klogt input på opskrift
2
Tryk på *
Re: Hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Spjaerten skrev:Ville ikke lave noget med tomat nu hovedretten også er tomat baseret
Har ikke noget klogt input på opskrift
Enig, jeg ville også bruge tomater,oregano og ost i/på spag bol, og så servere brød bare med hvidløg/olie/salt ved siden af.
1
Do as I say!
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14467
Re: Hvidløgsbrød eller bruschetta ?
Wizzze skrev:Hvad for noget brød, det er jo brødet som er det vigtige i bruschetta! Selvom jeg godt ved at det efterhånden er alt det man kommer oven på brødet som folk forbinder med bruschetta i dag, men originalt er det bare godt landbrød (groft med huller), gnedet med hvidløg, dryppet med god olivenolie og salt, også ristet.
Det er et chiabatta , det opfylder vist kriterierne
0