Og her taler vi temperaturen på maden, ikke krydderiniveauet, selvom det også er interessant.
Hvor varmt serverer I maden hjemme hos jer?
Brandvarmt, varmt, tempereret, lunkent eller?
Her til frokost lavede vi en legeret suppe, og den var simpelthen for varm, vi måtte sidde og puste og puste, og vi kunne ikke holde på skålene, og her bagefter har vi de der rå / forbrændte tunger, så man egentlig ikke kan smage noget.
Synes ikke vi har gjort noget anderledes, og suppe skal jo op og koge, men måske gør legeringen at temperaturen ikke går så hurtig ned igen, når man sætter gryden på bordet
Varm mad
Re: Varm mad
Jeg kan bedst lide den varme mad til den lunken side. Min mand vil have den nærmest kogende.
Jeg synes ikke, at man kan smage maden hvis den er for varm.
Jeg synes ikke, at man kan smage maden hvis den er for varm.
0
-
- Indlæg: 274
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 19:24
- Kort karma: -10
- Likede indlæg: 206
Re: Varm mad
Maden kommer på bordet, når den er færdig
Hvis maden er for varm, venter man bare med at putte den i munden
Hvis maden er for varm, venter man bare med at putte den i munden
1
Re: Varm mad
Jeg serverer maden, så snart den er færdig, så den er ofte rygende varm.
Men jeg varmer aldrig tallerkenerne inden, så varm mad + kold tallerken = tilpas mad. Og hvis ikke så pusterør vi lidt på den, og tager det roligt i starten.
Men jeg varmer aldrig tallerkenerne inden, så varm mad + kold tallerken = tilpas mad. Og hvis ikke så pusterør vi lidt på den, og tager det roligt i starten.
0
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.