Re: Kan det spises, eller skal det i skralderen?
: 15. apr 2016, 08:49
Tak begge to
Så lader jeg være med at holde æggeorgie
Så lader jeg være med at holde æggeorgie
Forummet hvor du kan debattere alt fra kageopskrifter til kærestesorger, eller bare sludre løs om hverdagens oplevelser
https://www.debatten.net/forum/
Sophies-mor skrev:Æg kan holde enormt længe på køl.
Min mand sejler og det er sket flere gange at de har fået proviant ombord samtidig med hans påmønstring. Herunder æg.
Vi taler om 300-400 æg.
På en udmønstring på 4,5 måned var der max to æg , der blev dårlige.
Æggene blev så typisk vendt i bakken en gang ugentligt/ hver fjortende dag.
Flora skrev:Sophies-mor skrev:Æg kan holde enormt længe på køl.
Min mand sejler og det er sket flere gange at de har fået proviant ombord samtidig med hans påmønstring. Herunder æg.
Vi taler om 300-400 æg.
På en udmønstring på 4,5 måned var der max to æg , der blev dårlige.
Æggene blev så typisk vendt i bakken en gang ugentligt/ hver fjortende dag.
Vildt nok! Så har jeg vist ikke noget at frygte pga. et par dage over dato
Flora skrev:Jeg er ved at rydde ud i mine køkkenskabe og frem fra gemmerne kom et glas tørrede østershatte med udløbsdato 28/2-2013
Når nu de er tørrede tænker jeg at de burde kunne holde sig i virkelig lang tid, men på den anden side er de jo altså mere end 3 år for gamle. Ville I kyle dem direkte i skralderen eller tror I de kan spises?
Lykke skrev:Flora skrev:Jeg er ved at rydde ud i mine køkkenskabe og frem fra gemmerne kom et glas tørrede østershatte med udløbsdato 28/2-2013
Når nu de er tørrede tænker jeg at de burde kunne holde sig i virkelig lang tid, men på den anden side er de jo altså mere end 3 år for gamle. Ville I kyle dem direkte i skralderen eller tror I de kan spises?
Hvordan lugter det? Jeg synes tit man kan finde ud af sådan noget ved lugten.
Flora skrev:Jeg er ved at rydde ud i mine køkkenskabe og frem fra gemmerne kom et glas tørrede østershatte med udløbsdato 28/2-2013
Når nu de er tørrede tænker jeg at de burde kunne holde sig i virkelig lang tid, men på den anden side er de jo altså mere end 3 år for gamle. Ville I kyle dem direkte i skralderen eller tror I de kan spises?
Flora skrev:Tak begge to
Så lader jeg være med at holde æggeorgie
topmadras3 skrev:Hakket oksekød der har været frosset ned,tø op,lavet en gryderet,der er en rest kan det fryses ned og spises igen?
Annione skrev:topmadras3 skrev:Hakket oksekød der har været frosset ned,tø op,lavet en gryderet,der er en rest kan det fryses ned og spises igen?
Sagtens.