pinkmoon skrev:Levain surdejs toastbrød fra Pågen er seriøst godt.
Det er usødet og smager af rigtigt surdejsbrød. En helt alm toast med det, vesterhavsost og en god skinke er noget af det bedste jeg ved lige nu.
Pågen er så lækkert
pinkmoon skrev:Levain surdejs toastbrød fra Pågen er seriøst godt.
Det er usødet og smager af rigtigt surdejsbrød. En helt alm toast med det, vesterhavsost og en god skinke er noget af det bedste jeg ved lige nu.
Kilix skrev:En fars/dej pisker/rører.
Shit man kan hurtigt lave en delledej med sådan en fætter!
Her i Holland kalder de det en "Deense Deegklopper" (Dansk dejpiskeris)
Stitch skrev:Chili sin carne fra Rema 1000 er virkelig godt. Man skal bare selv tilføje ekstra salt og chili, så den ikke bare smager af spidskommen.
Tilly skrev:Stitch skrev:Chili sin carne fra Rema 1000 er virkelig godt. Man skal bare selv tilføje ekstra salt og chili, så den ikke bare smager af spidskommen.
Enig, jeg har også prøvet den, jeg synes også den er rigtig god. Og jeg vil vove at påstå at man godt kan snyde nogle til at tro at der er kød i, det bønneprotein der er i kommer virkelig til at minde om hakket oksekød. Jeg tilføjede også en karton tomatpassata, udover det der bliver beskrevet på posen, og det gjorde den i hvert fald ikke dårligere, og jeg fik simpelthen en kæmpe portion ud af det. Så der blev en del til fryseren
Stitch skrev:Tilly skrev:Stitch skrev:Chili sin carne fra Rema 1000 er virkelig godt. Man skal bare selv tilføje ekstra salt og chili, så den ikke bare smager af spidskommen.
Enig, jeg har også prøvet den, jeg synes også den er rigtig god. Og jeg vil vove at påstå at man godt kan snyde nogle til at tro at der er kød i, det bønneprotein der er i kommer virkelig til at minde om hakket oksekød. Jeg tilføjede også en karton tomatpassata, udover det der bliver beskrevet på posen, og det gjorde den i hvert fald ikke dårligere, og jeg fik simpelthen en kæmpe portion ud af det. Så der blev en del til fryseren
Det er jeg nu ikke enig i. Jeg kan sagtens smage forskel. Men jeg er nu også kød connaisseur Men det bliver den ikke mindre god af.
Pjeps skrev:Bolero saftevandspulver er genialt, jeg er igang med at smage mig igennem alle deres 77 forskellige smage ,nogle er helt fantastiske, andre er ok , og nogle er “dem behøver jeg ikke smage igen”.
In_your_eyes skrev:Pjeps skrev:Bolero saftevandspulver er genialt, jeg er igang med at smage mig igennem alle deres 77 forskellige smage ,nogle er helt fantastiske, andre er ok , og nogle er “dem behøver jeg ikke smage igen”.
Hvor kan man købe det?
kartoffelpizza skrev:Pjeps skrev:In_your_eyes skrev:Pjeps skrev:Bolero saftevandspulver er genialt, jeg er igang med at smage mig igennem alle deres 77 forskellige smage ,nogle er helt fantastiske, andre er ok , og nogle er “dem behøver jeg ikke smage igen”.
Hvor kan man købe det?
Jeg har købt det direkte på deres hjemmeside, Bolerosaft.dk
Hvad kan det som alm light-saft ikke kan? (Bare nysgerrig på om man skulle prøve)