Ricotta
I mange år tænkte jeg på det som grynede smøreost, og jeg kan ikke lide smøreost (barndomstraumer fra min bror og hans kærlighed for rejeost )
Men nu er jeg begyndt at bruge det i flere opskrifter efter en italiensk ven fik mig til at smage det. Det er jo ikke som rejeost
Hvad har du senest lært, at kunne li'?
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Champignoner - en veninde lærte mig at sætte pris på de små sataner
0
I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it!
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Mayonaisse - har kun kunnet spise det i bitte små mængder og kun hvis det var blandet med creme fraiche. Men i dag har jeg prøvet at lave det selv (efter verdens nemmeste opskrift) og smagt på det "rent" og det smagte sgu godt
Men jeg nægter stadig at spise det der billige mayo på tube. Det ser virkelig så ækelt ud i mine øjne.
Men jeg nægter stadig at spise det der billige mayo på tube. Det ser virkelig så ækelt ud i mine øjne.
0
Don’t drink the Kool-Aid!
-
- Indlæg: 2538
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 171
- Likede indlæg: 4394
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Persnikedy skrev:Ricotta
I mange år tænkte jeg på det som grynede smøreost, og jeg kan ikke lide smøreost (barndomstraumer fra min bror og hans kærlighed for rejeost )
Men nu er jeg begyndt at bruge det i flere opskrifter efter en italiensk ven fik mig til at smage det. Det er jo ikke som rejeost
Det smager vildt godt i lasagne
0
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
HappyHippo skrev:Persnikedy skrev:Ricotta
I mange år tænkte jeg på det som grynede smøreost, og jeg kan ikke lide smøreost (barndomstraumer fra min bror og hans kærlighed for rejeost )
Men nu er jeg begyndt at bruge det i flere opskrifter efter en italiensk ven fik mig til at smage det. Det er jo ikke som rejeost
Det smager vildt godt i lasagne
Oh yes
Eller blandet med spinat også pasta vendt i også i ovnen. Ricotta FTW
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Nurse skrev:Kaffe, oliven og brie.
Og leverpostej. Og rødvin. Som ung var jeg helt abnorm kræsen, men i takt med at jeg blev voksen, blev jeg træt af det. Så de sidste 10 års tid har jeg jævnligt lært at spise (og senere elske) mad, jeg ikke tidligere kunne lide.
0
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Agurkesalat. Har aldrig kunne lide det, så prøvede jeg hjemmelavet agurkesalat, og det var jo hammer godt. Og vildt nemt at lave.
0
- kidkomb
- Indlæg: 16302
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
- Kort karma: 4454
- Geografisk sted: Ude med riven
- Likede indlæg: 47639
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Gorgonzola.
Jeg kan stadig ikke spise det rent, men svigerforældrene lærte mig at elske det i lasagne
Det er også godt i en mild gorgonzola-sovs til pasta feks.
Det passer meget godt med min opfattelse af, at kun gamle mennesker kan lide mug-ost. Da jeg var barn var man allerede gammel i 30'erne
Jeg kan stadig ikke spise det rent, men svigerforældrene lærte mig at elske det i lasagne
Det er også godt i en mild gorgonzola-sovs til pasta feks.
Det passer meget godt med min opfattelse af, at kun gamle mennesker kan lide mug-ost. Da jeg var barn var man allerede gammel i 30'erne
0
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Re: Hvad har du senest lært, at kunne li'?
Gorgonzola har jeg også lært for nylig. Har aldrig kunne lide det, men opdagede så pludselig, det faktisk smager ret godt på pizza.
Og da jeg var hjemme hos mine forældre til jul, blev jeg budt på gorgonzola. Jeg insisterede længe på at jeg ikke kunne lide det, men min mor insisterede på at lige det mærke var helt anderledes end almindelige mugoste. Så smagte jeg den og kunne faktisk rigtig godt lide den
Og da jeg var hjemme hos mine forældre til jul, blev jeg budt på gorgonzola. Jeg insisterede længe på at jeg ikke kunne lide det, men min mor insisterede på at lige det mærke var helt anderledes end almindelige mugoste. Så smagte jeg den og kunne faktisk rigtig godt lide den
0