-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør
Dine "go to" retter?
- Miss_no_More
- Indlæg: 1804
- Tilmeldt: 6. sep 2015, 08:45
- Kort karma: 289
- Geografisk sted: Nordjylland
- Likede indlæg: 6209
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8604
Re: Dine "go to" retter?
Fru Sunshine skrev:dykkersild skrev:Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.
Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.
Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.
Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.
Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.
Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne
1
- DetSorteCirkus
- Indlæg: 21958
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
- Kort karma: 2515
- Likede indlæg: 59560
Re: Dine "go to" retter?
Miss_no_More skrev:-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør
Hvad er det?
0
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Dine "go to" retter?
Studsgaard skrev:Fru Sunshine skrev:dykkersild skrev:Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.
Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.
Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.
Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.
Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.
Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne
Garanteret. Det finder vi da bare ud af.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Tricolette
- Indlæg: 1674
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
- Kort karma: 390
- Geografisk sted: Himmerland
- Likede indlæg: 3883
Re: Dine "go to" retter?
Fru Sunshine skrev:Studsgaard skrev:Fru Sunshine skrev:dykkersild skrev:Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.
Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.
Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.
Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.
Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.
Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne
Garanteret. Det finder vi da bare ud af.
Jeg vil oss med.....
1
- Fru Sunshine
- Indlæg: 11519
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
- Kort karma: 1738
- Geografisk sted: Vendsyssel
- Likede indlæg: 16695
Re: Dine "go to" retter?
Tricolette skrev:Fru Sunshine skrev:Studsgaard skrev:Fru Sunshine skrev:dykkersild skrev:Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.
Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.
Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.
Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.
Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.
Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne
Garanteret. Det finder vi da bare ud af.
Jeg vil oss med.....
Jamen det må du da også gerne.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
- Tricolette
- Indlæg: 1674
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 09:58
- Kort karma: 390
- Geografisk sted: Himmerland
- Likede indlæg: 3883
Re: Dine "go to" retter?
Fru Sunshine skrev:Tricolette skrev:Fru Sunshine skrev:Studsgaard skrev:Fru Sunshine skrev:dykkersild skrev:Fru Sunshine skrev:Kødsovs og frikadeller.
I hvert fald, når det er mig, der skal fremstille det.
Ellers er det pizza, norsk fiskegratin og lasagne, men det er mandens afdeling.
Norsk fiskegratin - nu har du nævnt den flere gange. Kan du ikke få manden til at skrive opskriften ned til os - ellers tror vi ikke på, at den er så god som du siger Jeg har lige genopdaget Jamie Olivers fishpie og er på udkig efter flere gode opskrifter i den afdeling.
Han laver den på slump, men jeg kender da elementerne i den.
Dampet torskefilet plukket i små bidder.
Makaroni (her plejer det at være suppehorn)
Bechamelsovs af smør/margarine, mel og mælk, smagt godt til med salt, peber og muskat
Revet ost - og masser af det.
Rasp.
Torsk, kogt makaroni og bechamelsov blandes godt i et ildfast fad. Den skal helst blive lidt fast, så sovsen skal ikke være for flydende.
Revet ost og rasp på toppen, og så skal den gratinere i ovnen.
Vi plejer at få kogte kartofler til, for sådan serverer svigermor det, men jeg synes, de er lidt overflødige.
Og så en smørklat, hvis man kan lide det.
Ej Det lyder lækkert.
Kan han ikke lokkes i køkkenet engang, så testsmager jeg/vi gerne
Garanteret. Det finder vi da bare ud af.
Jeg vil oss med.....
Jamen det må du da også gerne.
2
- Miss_no_More
- Indlæg: 1804
- Tilmeldt: 6. sep 2015, 08:45
- Kort karma: 289
- Geografisk sted: Nordjylland
- Likede indlæg: 6209
Re: Dine "go to" retter?
DetSorteCirkus skrev:Miss_no_More skrev:-Millionbøf (også fordi det kan fryses og dermed nemt varmes op en sen aften)
-Grøntsags- eller kartoffelsuppe
-Burgere
-Tortillawraps med pulled pork
-Bøfsandwich
-Pasta/tun gratin
-Koldskål (sommer)
-Skinke og flødekartofler
-Spaghetti Carbonara
-Hakkebøf med fritter og bearnaise
-Steaks med diverse tilbehør
Hvad er det?
Pasta, dåsetun, champignoner, tomater og mornaysauce i fad og ind i ovn. Ost ovenpå hvis man rigtig skal skamme sig
1