Vi er ved at nå bunden af en halv ko, og har kun det ‘besværlige’ tilbage. Så hvordan får vi lækre sommerretter ud af
Gammeldags oksesteg
Bovsteg
Osso buco
Vi har grill, ovn og sous vide til rådighed. Vi har ikke støbejernsting til grillen.
Kanga
Hvordan får man sommerretter ud af....
Re: Hvordan får man sommerretter ud af....
Er du villig til at skære stegene op?
For så kunne man måske lave lækre grillspyd ud af noget af det?
Osse buco kan jeg i min vildeste fantasi ikke transformere til andet end osso buco med kartoffelmos, hvilket ikke er sommerligt, men hey, det er vejret sq heller ikke!
For så kunne man måske lave lækre grillspyd ud af noget af det?
Osse buco kan jeg i min vildeste fantasi ikke transformere til andet end osso buco med kartoffelmos, hvilket ikke er sommerligt, men hey, det er vejret sq heller ikke!
1
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.
Re: Hvordan får man sommerretter ud af....
Skærer gerne op, selvom det stikker lidt i hjertet med sådan et flot stykke kød. Men for variationen...
Kanga
Kanga
0
- Misantropen
- Indlæg: 16961
- Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
- Kort karma: 1077
- Likede indlæg: 21094
Re: Hvordan får man sommerretter ud af....
Santa skrev:Er du villig til at skære stegene op?
For så kunne man måske lave lækre grillspyd ud af noget af det?
Osse buco kan jeg i min vildeste fantasi ikke transformere til andet end osso buco med kartoffelmos, hvilket ikke er sommerligt, men hey, det er vejret sq heller ikke!
Jeg tænkte det samme, men hvis du synes det er for tungt kan I jo putte flere grøntsager i, fortynde sovsen, variere tilbehøret og/eller spise det som suppe med lækkert brød til.
Jeg foretrækker ris til. Ovnbagte rodfrugter eller rodfrugtmos tror jeg kunne være lækkert til. Rå rodfrugter, grøntsager eller kål kan sikkert også fungere i stedet.
0
Re: Hvordan får man sommerretter ud af....
Oksestegen til pulled oksekød
Osso buco evt hvid i stedet for traditionel rød Serveret med risotto
Osso buco evt hvid i stedet for traditionel rød Serveret med risotto
3
Tryk på *
Re: Hvordan får man sommerretter ud af....
Osso buco: Slow cook med taco pulver, salsa, hvidloeg og lidt loeg (+chili hvis det skal have lidt bid). Lav pulled Muhko ud af det og put det i taco's eller paa nachos.
(Du kan fint slow cooke i ovnen i en stegeso, alt afhaengigt af hvor god temperatur kontrol der er til raadighed.
Oksestegen ville jeg lave gammeldags - det er altsaa bare god mad!
Bovstegen ville jeg sous vide og saa putte paa grillen bagefter.
(Du kan fint slow cooke i ovnen i en stegeso, alt afhaengigt af hvor god temperatur kontrol der er til raadighed.
Oksestegen ville jeg lave gammeldags - det er altsaa bare god mad!
Bovstegen ville jeg sous vide og saa putte paa grillen bagefter.
1