Lakridspiben fylder 100år i disse dage, og det må jo fejres
Hvordan “ryger” du din pibe?
Starter du med hovedet og krymlen, eller gemmer du det til sidst?
Eller er du mere til at drikke, end spise piben?
Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
Do as I say!
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Jeg synes lakridspibe drinks er meget sjove, men det er lidt en dille, hvor selve piben er seriøs slikken (så længe den er fedtet of frisk, en udtørret hård pibe er )
Og skal selvfølgelig spises fra en ende af, først den lille dut for enden, så,det lange stykke op til de 2 ringe, så de 2 ringe, så stykket op til pibehovedet, og så selve hovedet til sidst
Og skal selvfølgelig spises fra en ende af, først den lille dut for enden, så,det lange stykke op til de 2 ringe, så de 2 ringe, så stykket op til pibehovedet, og så selve hovedet til sidst
0
Do as I say!
- Misantropen
- Indlæg: 16873
- Tilmeldt: 23. aug 2018, 19:36
- Kort karma: 1068
- Likede indlæg: 20962
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Starter fra siden og spiser det yderste som var det en majskolbe. Krymlen spiser jeg en for en ved at nippe det af med hjørnetænderne.
Kernen af piben skærer jeg i bittesmå stykker. Så er det som om det holder længere.
Kernen af piben skærer jeg i bittesmå stykker. Så er det som om det holder længere.
1
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Wizzze skrev:
Og skal selvfølgelig spises fra en ende af, først den lille dut for enden, så,det lange stykke op til de 2 ringe, så de 2 ringe, så stykket op til pibehovedet, og så selve hovedet til sidst
Du gør det korrekt, Wizzze.
Men du glemmer at fortælle at piberne kommer i portionsanrettede æsker, så forvent ikke at jeg deler min æske med dig! En kasse til hver, tak.
0
Lad være med at læse mellem linjerne, der står stadig ikke noget.
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36728
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Hovedet først, derefter resten. Elsker piben med seasalt
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Daine skrev:Hovedet først, derefter resten. Elsker piben med seasalt
Jeg er også fan af den salte variant Spiser den dog omvendt...
0
I don't mind living in a man's world as long as I can be a woman in it!
- Lurende Peber
- Indlæg: 3091
- Tilmeldt: 17. aug 2015, 16:28
- Kort karma: 487
- Geografisk sted: Langt ude
- Likede indlæg: 6065
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
ThisWizzze skrev:.... først den lille dut for enden, så,det lange stykke op til de 2 ringe, så de 2 ringe, så stykket op til pibehovedet, og så selve hovedet til sidst
1
Registreret Gammel Gris
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Ret sjælden foreteelse, men fra mundstykket og hovedet til sidst.
0
Re: Hvordan “ryger” du en lakridspibe?
Krymlen er min mindst favorit del, så hovedet med krymlen ryger først og så kan jeg nyde resten af piben.
Jeg så gerne de lavede lakridspiber uden krymmel på
Jeg så gerne de lavede lakridspiber uden krymmel på
0