Daine skrev:dykkersild skrev:Daine skrev:Den sidste portion oksegryde med stegte ris og grøntsager til.
Jeg forsøger mig også med “tøm fryseren” lige nu, jeg er bare rigtig god til at købe nyt at putte i når jeg ser et godt tilbud, så det tager sin tid
Jeg holder virkelig igen i de her dage - og kan faktisk se bunden i 2 ud af 3 skuffer - hvad siger du så
Jeg er imponeret! Jeg har fyldt suppe i min fryser, så jeg er ikke i nærheden af at kunne se bunden i nogen af skufferne
(Supperne er i bøtter ... )
Jeg fortsætter:
I dag blinis med stenbiderrogn og tapaspølser. Hov så må man få vin!
I morgen kyllingesupper med kyllingekød og fine ærter- og div. fra grøntsagsskuffen - som også skal ferietømmes så det er gulerod, kål og løg
Torsdag - nakkekoteletter med en eller anden brun sauce som jeg håber passer til - og fine ærter.
Der er en lammekølle og en pose sovs fra sidste gang, jeg lavede lam men det bliver altså næste gang der er gæster.
Så er jeg vist derhenne - hvor der skal spiser rå marcipan, revet ost, fryseelementer og drikkes forskellige slags fond hvis der skal tømmes mere ud.
Fedme godt gået og meget, meget kreative retter if I may say so myself