Hvad skal du/I have til aften?
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Smørrebrød med endnu ukendt pålæg - men pønser på Kvicklys gode fiskefrikadeller og fiskefiletter.
2
Don’t drink the Kool-Aid!
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Laks, salat og pasta
0
What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?
- dykkersild
- Indlæg: 2169
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
- Kort karma: 239
- Likede indlæg: 3535
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Det bliver en tærte med steget kylling, løg og squash og timian.
0
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Tøm køleskabet.
En kold bagekartoffel trylles til kartoffelsalat.
En rugbrød med spegepølse.
Gnavegrønt on the side.
En kold bagekartoffel trylles til kartoffelsalat.
En rugbrød med spegepølse.
Gnavegrønt on the side.
0
Tryk på *
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
0
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Nutana veggie-biks med spejlæg og rødbeder til.
0
“Den største ære i livet ligger ikke i aldrig at falde, men i at rejse os hver gang vi falder” (Nelson Mandela)
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Jeg får "pizza" - Pizzabund m. artiskospesto, edamame bønner, alm. grønne bønner, oliven, broccoli og feta. Hertil en salat af broccoli, rucola og hummus.
0
- Viskelæder
- Indlæg: 4601
- Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
- Kort karma: 1469
- Likede indlæg: 11937
Re: Hvad skal du/I have til aften?
SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
0
Do as I say!
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Wizzze skrev:SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.
Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
0
Re: Hvad skal du/I have til aften?
SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.
Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad.
0
Do as I say!
Re: Hvad skal du/I have til aften?
Wizzze skrev:SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.
Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad.
Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde
0
Re: Hvad skal du/I have til aften?
SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Wizzze skrev:SonataA skrev:Fiskefrikadeller af hjemmelavet fars (kun min mormors overgår mine egne), med krydderkartofler og spidskålssalat - længe leve kreamors-køkken.
Ha, her står den også på fiskefars til deller (godt nok fiskemandens), men det bliver på rugbrød med en hurtig rørt remulade og gnavegrønt.
Fiskedeller er gudespise, selv det mest tarvelige rugbrød bliver godt med en lun delle - særligt hvid remo'en er hjemmelavet.
Men fiskemandens (og jeg har prøvet mange) er bare ikke god nok. Så når jeg alligevel skal tilsætte ekstra løg, spæk og sikkert også salt - og så mel og æg, så kan jeg lige så godt starte fra bunden.
Jeg plejer at få ham til at hakke en ekstra filet og blande i, så den er lidt mere fisket, så skal den bare have lidt mere peber og nogen gange lidt hakket forårsløg, så er den fin, og det er jo super hurtig mad 5min til at forme deller og så 20min på panden, 10min på hver side, så er der mad.
Spæk, spæk og spæk, det er det der mangler. De bliver så vildt sprøde
Steges i rigeligt smør og vendes kun en gang = super sprøde
0
Do as I say!