Side 159 af 2361

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 15:28
af Siamo
Frisk pasta med 2 forskellige slags sauce: et eksperiment med gorgonzolasauce og en med champignons og fløde. Og dampet broccoli.

Måske man skulle skvætte lidt hvidvin i?

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 15:29
af Daine
Laks med tilbehør fra fryseren

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 15:30
af DetSorteCirkus
Stegt laks, salat af grønne bønner, agurk, gulerod og rød peber vendt i noget dressing og bagt feta med tomat og forårsløg.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 15:53
af Jungletiger
Orientalsk mørbrad

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 16:28
af Wizzze
Jungletiger skrev:Orientalsk mørbrad


Hæ, vi laver den danske version med bløde løg, champignon og god gammeldags brun flødesovs og kartofler.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 16:39
af PaleSeptember

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 16:52
af FrøkenM
Pasta med bacon og champinon i cremet sauce :savl:

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 16:53
af LadyFox
Hotdogs.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 16:56
af girl_beat
Kylling med tortelini og Pinot Gris :love:

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 17:06
af MyGirl
Kyllingebryst i fad med spinat, fløde og grønt med bulgur og blandet grønt til.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 17:12
af billiebean
Falafelpita.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 18:04
af Spjaerten
Brød, pølse, ost m.m. og et glas vin :D

Lang weekend skal startes godt.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 18:10
af Tiger
Chicken nuggets, fritter og karrymayo. Nemt junk direkte i ovn.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 18:32
af MissBailey
I går var jeg på Grillen Burgerbar med 5 veninder. Åndssvagt gode burgers :savl:

I dag bliver det til lasagne om lidt. En kæmpe portion, så fryseren kan fyldes op.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 5. feb 2016, 18:42
af Lucia
Frisk pasta og kylling i tomat/fraichesovs med hvidløg og løg.