Side 159 af 2361
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 15:28
af Siamo
Frisk pasta med 2 forskellige slags sauce: et eksperiment med gorgonzolasauce og en med champignons og fløde. Og dampet broccoli.
Måske man skulle skvætte lidt hvidvin i?
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 15:29
af Daine
Laks med tilbehør fra fryseren
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 15:30
af DetSorteCirkus
Stegt laks, salat af grønne bønner, agurk, gulerod og rød peber vendt i noget dressing og bagt feta med tomat og forårsløg.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 15:53
af Jungletiger
Orientalsk mørbrad
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 16:28
af Wizzze
Jungletiger skrev:Orientalsk mørbrad
Hæ, vi laver den danske version med bløde løg, champignon og god gammeldags brun flødesovs og kartofler.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 16:39
af PaleSeptember
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 16:52
af FrøkenM
Pasta med bacon og champinon i cremet sauce
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 16:53
af LadyFox
Hotdogs.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 16:56
af girl_beat
Kylling med tortelini og Pinot Gris
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 17:06
af MyGirl
Kyllingebryst i fad med spinat, fløde og grønt med bulgur og blandet grønt til.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 17:12
af billiebean
Falafelpita.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 18:04
af Spjaerten
Brød, pølse, ost m.m. og et glas vin
Lang weekend skal startes godt.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 18:10
af Tiger
Chicken nuggets, fritter og karrymayo. Nemt junk direkte i ovn.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 18:32
af MissBailey
I går var jeg på Grillen Burgerbar med 5 veninder. Åndssvagt gode burgers
I dag bliver det til lasagne om lidt. En kæmpe portion, så fryseren kan fyldes op.
Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 5. feb 2016, 18:42
af Lucia
Frisk pasta og kylling i tomat/fraichesovs med hvidløg og løg.