Wizzze skrev:Blinis med Rossini Caviar og friskfangede hummere (jeg hev dem selv op ad fiskemandens akvarie )
I morgen til frokost står den på ålegilde med familien, og til aften grillet Porchetta.
Sommerland
Hvad tid skal vi komme?
Wizzze skrev:Blinis med Rossini Caviar og friskfangede hummere (jeg hev dem selv op ad fiskemandens akvarie )
I morgen til frokost står den på ålegilde med familien, og til aften grillet Porchetta.
Sommerland
In_your_eyes skrev:Frikadeller uden brug af frikalet, er mere end almindelig spændt på resultatet, for det plejet ikke at blive ret godt, trods opskrift...
Flora skrev:In_your_eyes skrev:Frikadeller uden brug af frikalet, er mere end almindelig spændt på resultatet, for det plejet ikke at blive ret godt, trods opskrift...
Frikadeller er da noget af det nemmeste. Hvordan gør du og hvad plejer at gå galt? Måske vi kan give dig lidt fifs
In_your_eyes skrev:Flora skrev:In_your_eyes skrev:Frikadeller uden brug af frikalet, er mere end almindelig spændt på resultatet, for det plejet ikke at blive ret godt, trods opskrift...
Frikadeller er da noget af det nemmeste. Hvordan gør du og hvad plejer at gå galt? Måske vi kan give dig lidt fifs
De smager enten af ingenting eller og så bliver de alt for salte