Side 176 af 2368

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 17. feb 2016, 19:35
af ManicNinja
Pandesteg skrev:
ManicNinja skrev:Havde købt noget Løgismose gourmet kyllingebryst, der så skidelækkert ud. Nu skulle jeg sgu forkæle mig selv lidt, så ordentlig kvalitet på bordet! Stegte det, som jeg plejer med kylling, bare i ovnen med krydderi på. Plejer at fungere fint. 50 minutter og ud kommer saftigt kød med masser af smag.

...

Køber aldrig Løgismose-kylling igen: Ud kom to vanvittigt seje stykker kød uden mindste spor af smag. Kæft, det var kedeligt. Jeg har ikke engang gidet spise op - og ville sgu hellere æde den grillede snackpeber plus dampet løg, blomkål og gulerødder, som jeg også havde lavet. Dét tror jeg godt nok aldrig er sket for mig før. Virkelig mange firsts her - har heller aldrig lavet tør kylling før. :stoned:


50 minutter i ovnen til kyllingebryst? Så kan jeg nu godt forstå den bliver tør som bare fanden :8: jeg steger kort af på panden for at få stegeskorpe og så 20 minutter i ovnen ved 200 grader.


Haha - hov, skrev forkert. Der skulle stå kyllingeLÅR :D Nej, ikke bryst til stegning i ovn. Dét gider jeg ikke rigtigt købe, hvis ikke det skal "i noget", for det smager jo ikke at ret meget. Anyway, jeg stegte dem ved ret lav temperatur. Plejer som sagt at fungere fint.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 17. feb 2016, 19:41
af Pandesteg
ManicNinja skrev:
Pandesteg skrev:
ManicNinja skrev:Havde købt noget Løgismose gourmet kyllingebryst, der så skidelækkert ud. Nu skulle jeg sgu forkæle mig selv lidt, så ordentlig kvalitet på bordet! Stegte det, som jeg plejer med kylling, bare i ovnen med krydderi på. Plejer at fungere fint. 50 minutter og ud kommer saftigt kød med masser af smag.

...

Køber aldrig Løgismose-kylling igen: Ud kom to vanvittigt seje stykker kød uden mindste spor af smag. Kæft, det var kedeligt. Jeg har ikke engang gidet spise op - og ville sgu hellere æde den grillede snackpeber plus dampet løg, blomkål og gulerødder, som jeg også havde lavet. Dét tror jeg godt nok aldrig er sket for mig før. Virkelig mange firsts her - har heller aldrig lavet tør kylling før. :stoned:


50 minutter i ovnen til kyllingebryst? Så kan jeg nu godt forstå den bliver tør som bare fanden :8: jeg steger kort af på panden for at få stegeskorpe og så 20 minutter i ovnen ved 200 grader.


Haha - hov, skrev forkert. Der skulle stå kyllingeLÅR :D Nej, ikke bryst til stegning i ovn. Dét gider jeg ikke rigtigt købe, hvis ikke det skal "i noget", for det smager jo ikke at ret meget. Anyway, jeg stegte dem ved ret lav temperatur. Plejer som sagt at fungere fint.


Ah okay så forstår jeg bedre. Men øv hvor surt at det blev tørt og kedeligt. Især til den pris.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 17. feb 2016, 19:43
af ManicNinja
Pandesteg skrev:
ManicNinja skrev:
Pandesteg skrev:
ManicNinja skrev:Havde købt noget Løgismose gourmet kyllingebryst, der så skidelækkert ud. Nu skulle jeg sgu forkæle mig selv lidt, så ordentlig kvalitet på bordet! Stegte det, som jeg plejer med kylling, bare i ovnen med krydderi på. Plejer at fungere fint. 50 minutter og ud kommer saftigt kød med masser af smag.

...

Køber aldrig Løgismose-kylling igen: Ud kom to vanvittigt seje stykker kød uden mindste spor af smag. Kæft, det var kedeligt. Jeg har ikke engang gidet spise op - og ville sgu hellere æde den grillede snackpeber plus dampet løg, blomkål og gulerødder, som jeg også havde lavet. Dét tror jeg godt nok aldrig er sket for mig før. Virkelig mange firsts her - har heller aldrig lavet tør kylling før. :stoned:


50 minutter i ovnen til kyllingebryst? Så kan jeg nu godt forstå den bliver tør som bare fanden :8: jeg steger kort af på panden for at få stegeskorpe og så 20 minutter i ovnen ved 200 grader.


Haha - hov, skrev forkert. Der skulle stå kyllingeLÅR :D Nej, ikke bryst til stegning i ovn. Dét gider jeg ikke rigtigt købe, hvis ikke det skal "i noget", for det smager jo ikke at ret meget. Anyway, jeg stegte dem ved ret lav temperatur. Plejer som sagt at fungere fint.


Ah okay så forstår jeg bedre. Men øv hvor surt at det blev tørt og kedeligt. Især til den pris.


Én ting var, at det blev tørt. Men det var fandeme også sejt. Ad Pommern til, endda. :wacko: Og ja, det er sgu dyrt nok. Jeg kunne have fået en hel fersk kylling af en udmærket kvalitet for de penge.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 07:14
af Pandesteg
Skal spise vegetarbuffet på RizRaz med en veninde i aften.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 08:36
af dykkersild
Pandesteg skrev:Skal spise vegetarbuffet på RizRaz med en veninde i aften.


Lever den restaurant endnu? Det er nok 15 år siden jeg har været der - er det stadigvæk godt og god kvalitet?

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 08:52
af Stars
Stars skrev:De der koteletter der kostede 15 kr for 800 g.

Tilbehør :gruble:
Den der pizzabund m. dampet blomkålsris, ost og æg bliver forsøgt med gulerod. Ned i et fad og så noget broccoli og æggeblanding ovenpå.
Bønnefritter.
Ris eller pasta til datteren.
Ratatouillen fra forleden bliver blendet og lavet til sovs, tror jeg.


Tærten blev vildt god :savl: Det er ikke sidste gang, den bliver lavet.

I dag: Spareribs til datteren.
Sønnen og jeg skal have lakse/spinat-tærte ... jeg skal bare regne ud, hvilken grøntsag er bedst til bunden :gruble: Det skal gerne være noget neutralt - evt blandet med løg eller fennikel.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 09:00
af Pandesteg
dykkersild skrev:
Pandesteg skrev:Skal spise vegetarbuffet på RizRaz med en veninde i aften.


Lever den restaurant endnu? Det er nok 15 år siden jeg har været der - er det stadigvæk godt og god kvalitet?


Ja da :) De har ændret konceptet lidt (mere fedtfattig mad eller sådan noget), men ellers er det same procedure as usual. Jeg synes det er fin mad til prisen. Der ligger to restauranter, en på St. Kannike Stræde og en på Kompagnistræde.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 09:33
af MissBailey
Jeg får 8 veninder til TærteTorsdag :D Laver 3 tærter; spinat/laks, kylling/champignon og kartoffel/bacon/timian. Dertil en grøn salat med babyleaves, avocado, squash, pinjekerner og parmesan. Og masser af hvidvin i glassene!

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 09:39
af Flora
Netto havde måltidssalater til halv pris i går, så købte en med noget krydret oksekød, som bliver min aftensmad i aften.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 10:10
af MissHindenburg
MissBailey skrev:Jeg får 8 veninder til TærteTorsdag :D Laver 3 tærter; spinat/laks, kylling/champignon og kartoffel/bacon/timian. Dertil en grøn salat med babyleaves, avocado, squash, pinjekerner og parmesan. Og masser af hvidvin i glassene!


Fedt koncept! :-D Det lyder super lækkert!
----
Her står den på rester af lasagne fra igår.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 11:24
af Tiger
Nu har jeg læst om skinkestang herinde flere gange og nu vil jeg altså prøve det af herhjemme. Vi skal have dampet spidskål til.

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 15:05
af MissBailey
MissHindenburg skrev:
MissBailey skrev:Jeg får 8 veninder til TærteTorsdag :D Laver 3 tærter; spinat/laks, kylling/champignon og kartoffel/bacon/timian. Dertil en grøn salat med babyleaves, avocado, squash, pinjekerner og parmesan. Og masser af hvidvin i glassene!


Fedt koncept! :-D Det lyder super lækkert!
----
Her står den på rester af lasagne fra igår.


Tak :D Mit mål for 2016 er at invitere på hverdagsmidddage, så er der langt større chance for at alle kommer :gogo:

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 15:22
af MyGirl
kylling i ovnen, fritter og coleslaw..

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 15:28
af Frk. L
Mors mad!

- mine forældre har inviteret på mad :love:

Re: Hvad skal du/I have til aften?

: 18. feb 2016, 15:32
af Viskelæder
Jeg laver en ærte-broccoli suppe. Det lyder meget sundt og kedeligt, men der kommer lidt creme fraiche og kalkunbacon på toppen, og så er det yummy