Re: Hvad skal du/I have til aften?
: 12. okt 2015, 08:50
Hurra for diningweek:
ANTIPASTI
TALLERKEN MED BLANDET ANTIPASTI
AUBERGINECREME MED RICOTTA OG MYNTE –GRILLEDE PEBERFRUGTER
DYBSTEGT SICILIANSK RISKUGLE –SALAME FELINO PÅ SPRØD POLENTA
PASTA
FISKELASAGNE MED TORSK OG SPINAT
SECONDO
PORCHETTA AI SAPORI MEDITERRANEI
HELSTEGT SVINEKAM SPÆKKET MED MIDDELHAVS KRYDDERURTER, SÆSONENS GRØNTSAGER OG CITRON KARTOFLER
DOLCE
APPELSIN PANNACOTTA
ANTIPASTI
TALLERKEN MED BLANDET ANTIPASTI
AUBERGINECREME MED RICOTTA OG MYNTE –GRILLEDE PEBERFRUGTER
DYBSTEGT SICILIANSK RISKUGLE –SALAME FELINO PÅ SPRØD POLENTA
PASTA
FISKELASAGNE MED TORSK OG SPINAT
SECONDO
PORCHETTA AI SAPORI MEDITERRANEI
HELSTEGT SVINEKAM SPÆKKET MED MIDDELHAVS KRYDDERURTER, SÆSONENS GRØNTSAGER OG CITRON KARTOFLER
DOLCE
APPELSIN PANNACOTTA