Side 2 af 2

Re: Din bedste opskrift på humus..

: 29. feb 2016, 09:21
af Karkluden
Sophies-mor skrev:
Lækre Arne skrev:Jeg synes grønthandler tahin er bedst til humus.

Ved I forresten at grunden til den linde konsistens, som man oplever i købehumus og restauranthumus er fordi de piller hinderne af ærterne inden de blendes.
Har endnu ikke orket selv at forsøge, men bare et lille protip til jer med for meget tid :lol:

Hummous skal ikke være lind, men lidt tyk :)

Og helt enig.
Jeg køber kun min tahina ved etniske butikker

Men nu kunne det jo være, man kunne lide den bedre lind..

Re: Din bedste opskrift på humus..

: 29. feb 2016, 09:23
af Sophies-mor
Karkluden skrev:
Sophies-mor skrev:
Lækre Arne skrev:Jeg synes grønthandler tahin er bedst til humus.

Ved I forresten at grunden til den linde konsistens, som man oplever i købehumus og restauranthumus er fordi de piller hinderne af ærterne inden de blendes.
Har endnu ikke orket selv at forsøge, men bare et lille protip til jer med for meget tid :lol:

Hummous skal ikke være lind, men lidt tyk :)

Og helt enig.
Jeg køber kun min tahina ved etniske butikker

Men nu kunne det jo være, man kunne lide den bedre lind..

Det er korrekt, men det er så ikke autentisk ;)

Man skal jo bare spise den, som man kan lide :lun:

Re: Din bedste opskrift på humus..

: 29. feb 2016, 10:33
af Lækre Arne
Karkluden skrev:
Sophies-mor skrev:
Lækre Arne skrev:Jeg synes grønthandler tahin er bedst til humus.

Ved I forresten at grunden til den linde konsistens, som man oplever i købehumus og restauranthumus er fordi de piller hinderne af ærterne inden de blendes.
Har endnu ikke orket selv at forsøge, men bare et lille protip til jer med for meget tid :lol:

Hummous skal ikke være lind, men lidt tyk :)

Og helt enig.
Jeg køber kun min tahina ved etniske butikker

Men nu kunne det jo være, man kunne lide den bedre lind..


Faktisk mente jeg glat :D

Kan lide selv bedst lide humus der er blød, men "sat".

Re: Din bedste opskrift på humus..

: 29. feb 2016, 11:00
af Sophies-mor
Lækre Arne skrev:
Karkluden skrev:
Sophies-mor skrev:
Lækre Arne skrev:Jeg synes grønthandler tahin er bedst til humus.

Ved I forresten at grunden til den linde konsistens, som man oplever i købehumus og restauranthumus er fordi de piller hinderne af ærterne inden de blendes.
Har endnu ikke orket selv at forsøge, men bare et lille protip til jer med for meget tid :lol:

Hummous skal ikke være lind, men lidt tyk :)

Og helt enig.
Jeg køber kun min tahina ved etniske butikker

Men nu kunne det jo være, man kunne lide den bedre lind..


Faktisk mente jeg glat :D

Kan lide selv bedst lide humus der er blød, men "sat".

Så er vi helt enige :)