Vi får tit Tapas om fredagen når vi ingen børn har. Men syntes vi efterhånden får det samme hver gang
vores menu er som regel
- 2 slags brød
- pesto
- rucola
- parmaskinke, chorizo
- carpaccio
- 2-3 forskellige oste
Hvad spiser i ?
Tapas/Ostebord
Re: Tapas/Ostebord
Mangler helt klart nogle bacon dadler, druer, nødder, evt de små peber med fløde ost i, oliven,
0
Tryk på *
- Mani
- Indlæg: 11341
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1796
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23475
Re: Tapas/Ostebord
Klassikerne hos os er:
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
1
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
- Ado
- Indlæg: 13035
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3544
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 56035
- Kontakt:
Re: Tapas/Ostebord
Vi får som regel:
Trøffelspegepølse.
Anden fransk salami.
Aioli.
Rilette
Cornichoner.
Oliven.
Pesto.
Morbier, comté, en eller anden svensk trekantet ost, som Netto tit har. Mener den hedder Prästost.
Druer.
Surdejsbrød eller baguettes.
Og så har vi en andelevermousse i fryseren, som vi kan tage lidt op af ad gangen
Trøffelspegepølse.
Anden fransk salami.
Aioli.
Rilette
Cornichoner.
Oliven.
Pesto.
Morbier, comté, en eller anden svensk trekantet ost, som Netto tit har. Mener den hedder Prästost.
Druer.
Surdejsbrød eller baguettes.
Og så har vi en andelevermousse i fryseren, som vi kan tage lidt op af ad gangen
0
Donna Martin Graduates!
- Mani
- Indlæg: 11341
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1796
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23475
Re: Tapas/Ostebord
Mani skrev:Klassikerne hos os er:
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
Også gerne gode oliven, oliventapernade (gerne hjemmehjort), pepperdew med flødeost og pimientos de padrón - og en god pate
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
Re: Tapas/Ostebord
Mani skrev:Klassikerne hos os er:
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
Det lyder som om det kræver en hel dag at forberede tapasbord af den kaliber!
0
- Mani
- Indlæg: 11341
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1796
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23475
Re: Tapas/Ostebord
Ata skrev:Mani skrev:Klassikerne hos os er:
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
Det lyder som om det kræver en hel dag at forberede tapasbord af den kaliber!
Nja - men et par timer. For mig hører der også varme retter til tapas. Men altså er vi bare to laver vi ikke alle. Og laver vi fx spanske kødboller laver vi rigeligt og fryser ned med tomatsauce så vi bare kan varme dem de næste par gange.
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
- Purple Haze
- Indlæg: 9090
- Tilmeldt: 3. jan 2016, 16:04
- Kort karma: 1019
- Geografisk sted: Kbh.
- Likede indlæg: 21959
Re: Tapas/Ostebord
Mani skrev:Ata skrev:Mani skrev:Klassikerne hos os er:
- Spanske kødboller i tomatsauce
- Kylling i honning og sennepssauce
- Fyldte svampe
- Rejer eller/og blæksprutte i hvidløg og persille
- Kanariske kartofler (og evt. patatas bravas) med mojo og aioli
- Ristet aubergine m balsamico
- Machego med olie, peber og rosmarin
Så har vi brød, oste, chacutteri og diverse andre småretter
Det lyder som om det kræver en hel dag at forberede tapasbord af den kaliber!
Nja - men et par timer. For mig hører der også varme retter til tapas. Men altså er vi bare to laver vi ikke alle. Og laver vi fx spanske kødboller laver vi rigeligt og fryser ned med tomatsauce så vi bare kan varme dem de næste par gange.
Enig.
Ellers vil jeg kalde det ostebord (med pølse).
Men det kan bestemt også noget.
2
Hello to all intelligent lifeforms everywhere!
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.
And to everybody else out there, the secret is to bang the rocks together guys.