Side 3 af 5

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 10:07
af Sophies-mor
Faste røræg. Alternativt blødkogt - ikke snottet hvide - æg.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 11:41
af billiebean
Spejlæg sprødstegt på begge sider og med punkteret blomme. Oven på ristet franskbrød med lidt ost til. Mega godt.

Men elsker også pocheret æg fx til grøntsagssupper.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 11:43
af didas
Jeg er nok mest til faste røræg, hvis jeg kun kan vælge én. I dag blev det dog til dødningehoved-spejlæg med flydende blomme :-D

image.jpeg

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 12:32
af HappyHippo
Det værste er da tørre røræg, som de fleste steder med brunch har. Forstår slet ikke resultatet!
Røræg skal være bløde og lidt våde. Det er til gengæld det bedste.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 13:02
af Fru Sunshine
Noget med flydende blomme.
Så nok helst blødkogt eller spejlet på den ene side.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 13:16
af Spjaerten
Semi blødkogt / semi smilende.
Kan ikke ha total flydende æg men midten må godt være blød.
Plejer at få mit æg kogt 1 min mere end normal kogetid og mine spejlæg vendt :)

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 13:47
af zembra1986
Jeg er lidt til det meste

Men mine favoritter er blødkogt/ semi smilende æg skarpt efterfulgt af over-easy æg

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 14:07
af Studsgaard
Jeg elsker æg, så syntes det er svært at vælge kun en slags. Derfor har jeg sagt andet.

Morgenmad så er det enten blødkogt eller mellem røræg - i vores familie hedder det "rod sammen æg" (de må endelig ikke blive tørre, men bryder mig heller ikke om hvis hviden stadig er løbende)

Til middag så er røræg, måske ,med skinke eller kylling til eller blandet i, og gerne noget hytteost til.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 14:19
af Persnikedy
Kogte og smilende. Intet af hviden må være "rå"

Min far jokede engang da jeg var barn om at det var hanesperm :tie: jeg kan altså stadig ikke spise det

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 17:11
af Giraffie
Jeg vil helst have mine æg i en kage, så har svaret "andet"

Mn hvis jeg skal vælge, må det være et spejlæg, som er stegt på begge sidder, skåret i stykker og blandet i biksemad. Det bliver højst 1 gang om året.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 17:19
af kidkomb
Æg :ivrig: :ivrig:

Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 18:01
af Lykke
kidkomb skrev:Æg :ivrig: :ivrig:

Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!


Wow det er mange æg! Jeg synes stadig at æg er en luksusting.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 18:02
af Karkluden
Lykke skrev:
kidkomb skrev:Æg :ivrig: :ivrig:

Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!


Wow det er mange æg! Jeg synes stadig at æg er en luksusting.

Vi spiser også mange æg. Økoæg på tilbud er billigere end økokød, så vi spiser en del økoæg (og kikærter osv).

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 18:06
af Lykke
Karkluden skrev:
Lykke skrev:
kidkomb skrev:Æg :ivrig: :ivrig:

Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!


Wow det er mange æg! Jeg synes stadig at æg er en luksusting.

Vi spiser også mange æg. Økoæg på tilbud er billigere end økokød, så vi spiser en del økoæg (og kikærter osv).


Ja det er okay på tilbud. Men ellers synes jeg det er luksus. Jeg køber så kun økokød med gul sky på, da vi ellers bare kan spise vegetarisk.

Re: Hvordan foretrækker du dine æg?

: 20. mar 2016, 18:09
af Karkluden
Lykke skrev:
Karkluden skrev:
Lykke skrev:
kidkomb skrev:Æg :ivrig: :ivrig:

Jeg kværner snildt 40-50 æg om måneden og det skifter lidt i perioder, hvordan jeg vil have dem.
Jeg havde en lang periode med blødkogte æg. BLØDkogte. Helst uden hvide-snot, bevares, men så længe blommen er helt flydende, så kan jeg tåle lidt hvide-snask.
Så spejlæg. Samme princip som ovenstående. Gerne stegt på en pande ved høj varme i smør, så det får lidt sprødhed også.
I øjeblikket er det røræg. Vådt. -skal laves med en smule karry, et mini-nips stødt muskat, friskkværnet peber og en røvfuld groft salt med tørrede KarlJohan-svampe i.
Ammenammenam!


Wow det er mange æg! Jeg synes stadig at æg er en luksusting.

Vi spiser også mange æg. Økoæg på tilbud er billigere end økokød, så vi spiser en del økoæg (og kikærter osv).


Ja det er okay på tilbud. Men ellers synes jeg det er luksus. Jeg køber så kun økokød med gul sky på, da vi ellers bare kan spise vegetarisk.

Jeg køber generelt kun kød og æg på dato. Og pålæg. Som oftest også mælkeprodukter og brød. Det er faktisk nærmest et princip. Andre ting såsom fedtstoffer, konserves og sådan køber vi som oftest på tilbud og så i store mængder.

Det eneste vi giver fuld pris for er faktisk Aarstiderne-grønt og så en måltidskasse i en uge her og der.