Vis din mad - billedetråd
Re: Vis din mad - billedetråd
Det kan næppe kvalicifere som mad, men vi var på sukker fabrik i går
Sour Patch kids melon cocktail
Jordbær milkshake
Banana Split
Vi kunne hverken spise eller drikke det hele, sindssygt over the top, only in America
Sour Patch kids melon cocktail
Jordbær milkshake
Banana Split
Vi kunne hverken spise eller drikke det hele, sindssygt over the top, only in America
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
Do as I say!
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Vis din mad - billedetråd
Giouvetsi, der smagte helt autentisk.
Det må helt klart være de helt rigtige lerskåle det blev serveret i
PS undskyld jeg kom til at spise lidt før jeg tog billedet
Det må helt klart være de helt rigtige lerskåle det blev serveret i
PS undskyld jeg kom til at spise lidt før jeg tog billedet
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
8
Re: Vis din mad - billedetråd
Pjeps skrev:Giouvetsi, der smagte helt autentisk.
Det må helt klart være de helt rigtige lerskåle det blev serveret i
PS undskyld jeg kom til at spise lidt før jeg tog billedet
Øj, det ser lækkert ud. Kan man lokke en opskrift ud af dig?
0
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Vis din mad - billedetråd
Flora skrev:Pjeps skrev:Giouvetsi, der smagte helt autentisk.
Det må helt klart være de helt rigtige lerskåle det blev serveret i
PS undskyld jeg kom til at spise lidt før jeg tog billedet
Øj, det ser lækkert ud. Kan man lokke en opskrift ud af dig?
Ja da, skrev den ned fordi jeg mixede flere forskellige opskrifter og fordi min rejsepartner også skal prøve at lave det
Giouvetsi
3 løg hakket
4 fed hvidløg presset
700 g kød i stykker ( jeg brugte oksebov, men det kan ligeså godt være lam eller kalv)
2 dåser HK tomat
1 lille dåse tomatpure 70g
1 kanel stang
1 gulerod bitte små tern
1 rød peber bitte små tern
1 tsk sukker
Salt og peber
Lidt vand
1 glas rødvin
Oliven olie
Parmesan ost
250-300 orzo pasta (pasta der ligner store )riskorn
Svits kød i oliven olie, tag det op af gryden
Tilsæt lidt mere olie, svits grøntsager til løg er gennemsigtige
Kød tilbage i gryde
Tilsæt tomatpure , rør godt rundt
Tilsæt rødvin, rør og lad alkohol fordampe
Tilsæt salt, peber, sukker og kanelstang
Tilsæt en kop vand
Kog op, skru ned og lad det simre 2,5-3 timer (alt efter hvilket kød)
Tag en gryde tilsæt 3 spsk olivenolie, varm det op og riste orzo pastaen.
Tilsæt pastaen i gryden rør rundt og hæld det hele i et ovnfast fad, staniol over og 30 min v 180 g
Tag folien af, tilsæt evt lidt mere vand hvis det er blevet tørt.
(Put det evt i serverings lerskåle ) og drys ost over og giv det yderligere 15 min.
4
Re: Vis din mad - billedetråd
Pjeps skrev:Flora skrev:Pjeps skrev:Giouvetsi, der smagte helt autentisk.
Det må helt klart være de helt rigtige lerskåle det blev serveret i
PS undskyld jeg kom til at spise lidt før jeg tog billedet
Øj, det ser lækkert ud. Kan man lokke en opskrift ud af dig?
Ja da, skrev den ned fordi jeg mixede flere forskellige opskrifter og fordi min rejsepartner også skal prøve at lave det
Giouvetsi
3 løg hakket
4 fed hvidløg presset
700 g kød i stykker ( jeg brugte oksebov, men det kan ligeså godt være lam eller kalv)
2 dåser HK tomat
1 lille dåse tomatpure 70g
1 kanel stang
1 gulerod bitte små tern
1 rød peber bitte små tern
1 tsk sukker
Salt og peber
Lidt vand
1 glas rødvin
Oliven olie
Parmesan ost
250-300 orzo pasta (pasta der ligner store )riskorn
Svits kød i oliven olie, tag det op af gryden
Tilsæt lidt mere olie, svits grøntsager til løg er gennemsigtige
Kød tilbage i gryde
Tilsæt tomatpure , rør godt rundt
Tilsæt rødvin, rør og lad alkohol fordampe
Tilsæt salt, peber, sukker og kanelstang
Tilsæt en kop vand
Kog op, skru ned og lad det simre 2,5-3 timer (alt efter hvilket kød)
Tag en gryde tilsæt 3 spsk olivenolie, varm det op og riste orzo pastaen.
Tilsæt pastaen i gryden rør rundt og hæld det hele i et ovnfast fad, staniol over og 30 min v 180 g
Tag folien af, tilsæt evt lidt mere vand hvis det er blevet tørt.
(Put det evt i serverings lerskåle ) og drys ost over og giv det yderligere 15 min.
Tak, det må jeg prøve en dag
0
Re: Vis din mad - billedetråd
Butter chicken a la mig
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
14
Re: Vis din mad - billedetråd
Kartoffel trøffel pizza.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
10
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Vis din mad - billedetråd
Dagens frokost, salat og falaffel
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
7
- ExCoastal
- Indlæg: 1883
- Tilmeldt: 27. aug 2015, 20:31
- Kort karma: 250
- Geografisk sted: San Jose
- Likede indlæg: 5170
Re: Vis din mad - billedetråd
Maine lobster roll med fritter. Jeg har haft lyst til hummer lige siden jeg så Wizzzes billede, og nu kom muligheden så
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
10
Re: Vis din mad - billedetråd
ExCoastal skrev:Maine lobster roll med fritter. Jeg har haft lyst til hummer lige siden jeg så Wizzzes billede, og nu kom muligheden så
Her er det den sidste hummer for denne omgang, i 30.000 fod
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
6
Do as I say!
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5607
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1484
- Likede indlæg: 22867
Re: Vis din mad - billedetråd
Tøm supermarkedet-salat
Bulgur kogt med bouillon, salat, rødkål, bredbladet, persille, feta, friske figner, granatæblekerner og æbler fra min mors have.
Serveret med polentapaneret kylling og ideelt også rugbrødscroutoner, men dem brændte vi på.
Bulgur kogt med bouillon, salat, rødkål, bredbladet, persille, feta, friske figner, granatæblekerner og æbler fra min mors have.
Serveret med polentapaneret kylling og ideelt også rugbrødscroutoner, men dem brændte vi på.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
15
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- Danseprinsesse
- Indlæg: 3723
- Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
- Kort karma: 652
- Likede indlæg: 11266
Re: Vis din mad - billedetråd
Den sidste rest fra ferien er blevet udryddet i dag.
Vi har spist Mont d’Or ost og dyppet med gulerødder, kartofler og brød.
Vi har spist Mont d’Or ost og dyppet med gulerødder, kartofler og brød.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
8
- Daine
- Indlæg: 24611
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3193
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36728
Re: Vis din mad - billedetråd
Ikke lige den mest farvefotogene ret, men en semitrist kinesisk pastaret fik lidt ekstra liv med stykker af broccoli, løg, spidskål og vendt i lidt soyasauce. Så smagte den ganske hæderligt
3
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5607
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1484
- Likede indlæg: 22867
Re: Vis din mad - billedetråd
Jamie Olivers minestrone med kylling i salsa verde, bacon og parmesan
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
8
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- Pjeps
- Indlæg: 6324
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 764
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14464
Re: Vis din mad - billedetråd
Salat med kylling, spicy advodacreme og et drys knuste tortillachips.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
5