Vis din mad - billedetråd
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5648
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1488
- Likede indlæg: 22964
Re: Vis din mad - billedetråd
Grønne asparges med parma, parmesan, hjertesalat og citrondressing.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
12
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5648
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1488
- Likede indlæg: 22964
Re: Vis din mad - billedetråd
Bare et par avocadomadder på ristet rugbrød med hytteost og saltsyltet citron. Jeg er glad for citron. Og peber.
6
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Re: Vis din mad - billedetråd
Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
Re: Vis din mad - billedetråd
POCKETKITTEN skrev:Grønne asparges med parma, parmesan, hjertesalat og citrondressing.
Hvad er det for en citrondressing? - det ser lækkert ud
0
- Badesandalen
- Indlæg: 2402
- Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
- Kort karma: 209
- Likede indlæg: 2841
Re: Vis din mad - billedetråd
Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
0
Re: Vis din mad - billedetråd
Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
De var rigtig gode
0
- Badesandalen
- Indlæg: 2402
- Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
- Kort karma: 209
- Likede indlæg: 2841
Re: Vis din mad - billedetråd
Flora skrev:Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
De var rigtig gode
Neat. Will make.
1
Re: Vis din mad - billedetråd
Badesandalen skrev:Flora skrev:Badesandalen skrev:Flora skrev:Hakkebøffer med en blanding af kartofler, gulerødder og rødbeder bagt i ovnen
Hvordan var rødbederne?
De var rigtig gode
Neat. Will make.
Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
0
- Badesandalen
- Indlæg: 2402
- Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
- Kort karma: 209
- Likede indlæg: 2841
Re: Vis din mad - billedetråd
musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
Nu er jeg helt spændt. Bagt græskar som tilbehør kan også anbefales.
1
- Daine
- Indlæg: 24638
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3202
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36817
Re: Vis din mad - billedetråd
musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
Jeg vil lige høre, hvordan du laver bagte rødbeder og hvordan konsistensen bliver?
Jeg elsker rødbeder, men de gange jeg har smidt dem i ovnen er de ikke blevet vellykkede. Er det lidt tykke stave bliver de ved med at være hårde indeni, også selvom jeg bager længe. Og tyndere stænger bliver udtørrede, gummiagtige og usexede.
Så hvordan får jeg dem helt perfekte?
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.
Re: Vis din mad - billedetråd
Daine skrev:musling skrev:Ovnbagte rødbeder er fantastiske! Er pt også ofte på menuen herhjemme
Jeg vil lige høre, hvordan du laver bagte rødbeder og hvordan konsistensen bliver?
Jeg elsker rødbeder, men de gange jeg har smidt dem i ovnen er de ikke blevet vellykkede. Er det lidt tykke stave bliver de ved med at være hårde indeni, også selvom jeg bager længe. Og tyndere stænger bliver udtørrede, gummiagtige og usexede.
Så hvordan får jeg dem helt perfekte?
Hvis jeg laver et fad med rodfrugter er de nok 2½ x 2½ i tern.
Skal det være til kartoffelmos er ternene som regel noget mindre.
Fælles er, at de lige fået et lille stænk olie og lidt krydderi - friskkværnet peber er jeg ret glad for. Og så bager jeg dem.. til de er nok
Forleden skar jeg dem bare i 1-1½ cm tykke skiver, stænkede med lidt olie, friskkværnet peber samt timian og jeg tror de fik ½ time. Måske 40 minutter.
De er stadig sprøde og med bid i midten, men bestemt ikke hårde. Mener temperaturen var 200 grader i alm ovn. Jeg prøver mig altid bare frem - det plejer at gå ret fint
1
Re: Vis din mad - billedetråd
Lidt Brunch fra London turen
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
6
Do as I say!
Re: Vis din mad - billedetråd
Mere
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
6
Do as I say!
Re: Vis din mad - billedetråd
Der var også dessert
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
9
Do as I say!
Re: Vis din mad - billedetråd
Lidt mere
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
10
Do as I say!