PaleSeptember skrev:POCKETKITTEN skrev:spinat og revet rødbede, gulerod og æble, spicy kikærter, kylling, hummus og fetacreme.
Hvordan laver du fetacreme?
Rør det som regel bare op med A38 og hvidløg og indimellem en lillesmule smagsneutral olie.
PaleSeptember skrev:POCKETKITTEN skrev:spinat og revet rødbede, gulerod og æble, spicy kikærter, kylling, hummus og fetacreme.
Hvordan laver du fetacreme?
POCKETKITTEN skrev:Avocadomadder. Det dur bare altid.
Falstria skrev:POCKETKITTEN skrev:Avocadomadder. Det dur bare altid.
Hvem sælger det der kløver du drysser udover maden?
Jeg anede ikke kløver var menneskeføde
POCKETKITTEN skrev:Falstria skrev:POCKETKITTEN skrev:Avocadomadder. Det dur bare altid.
Hvem sælger det der kløver du drysser udover maden?
Jeg anede ikke kløver var menneskeføde
Det er rød skovsyre, som kan købes i velassorterede supermarkeder.
Falstria skrev:POCKETKITTEN skrev:Spaghetti med sovs af dampet grønkål blendet med parmesan, hvidløg, olivenolie og kogevand. Toppet med ricotta og citronsaft.
Grønkål er da bedre end palmekålstads vist
Kunne godt tænke mig det var kørt mere efter grønlangkål princip, med minimal fugt/væde og så istedet noget smør
Plus parmasan og det der.
Grønlangkålpasta ville jeg spise hver eneste dag året rundt
Falstria skrev:POCKETKITTEN skrev:Falstria skrev:POCKETKITTEN skrev:Spaghetti med sovs af dampet grønkål blendet med parmesan, hvidløg, olivenolie og kogevand. Toppet med ricotta og citronsaft.
Grønkål er da bedre end palmekålstads vist
Kunne godt tænke mig det var kørt mere efter grønlangkål princip, med minimal fugt/væde og så istedet noget smør
Plus parmasan og det der.
Grønlangkålpasta ville jeg spise hver eneste dag året rundt
Det skal du da lave så! Den fik faktisk også for meget væske denne gang. Men det smagte nu fremragende.
Jeg kan ikke lave sådan noget selv
Stitch skrev::blush2: